2017 Online Nike Roshe Run Flyknit

KjøpNike Roshe Run Flyknit Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Annicken Dedekam RÃ¥ge   Foto:   Camilla Sandum


2016 NIKE 87 30th MAX 1 Grey White Herre Running Sko Norge
2016 NIKE 87 30th MAX 1 Grey White Herre Running Sko Norge
Pizza er mer enn Grandiosa eller Dr. Oetkers. For over tusen år siden laget grekerne det som skulle bli den første pizzaen i verden.

De bakte grov brøddeig som ble stekt mellom steiner på et bål. Når den var ferdig stekt, ble det drysset forskjellige kryddere på den, og den ble også dyppet i forskjellige sauser. Mange hundre år senere laget romerne en ny variant som ligner på den klassiske pizzaen vi kan kjøpe i butikkene i dag. Først ble pizza regnet som fattigmat, men sent på 1800-tallet ble pizzaen kjent i Napoli i Italia, og man så de aller første pizzabodene på gatene. Senere kom pizzeriaene til, der en kunne kjøpe hele måltider med drikke.Slik gjør du: Legg tomatene i kokende vann og prikk dem lett med en skarp kniv. Når du tar dem opp etter et minutt eller to vil skallet løsne. Du skal bruke tomatkjøttet og ikke delen der det er frø (for en lettvint variant kan du bruke hermetiserte tomater). Hakk løken i små biter og stek den på svak varme i olivenolje til den blir myk. Ha i tomatkjøttet og kok til blandingen blir tykkere som en noe løs tomatpuré. Bland pizzadeig-ingredienser  og la den stå og heve i 15 minutter. Kjevle ut runde tynne pizzabunner.Spre ut pizzasaus, ost og fyll. Strø over oregano og salt og pepper. Stekes på 230 grader i 10-15 minutter (eller til de er passe stekt).Ingrediensergir ca 3-4 runde pizzaSaus:
olivenolje
4-6 solmodne tomater1 rødløkFyll:oregano til å strø over til sluttfersk mozarella i skiver (4 klumper)revet Jarlsberg og andre typer ost du har til oversAndre typer fyll, vi har brukt choritzo og jalapenjoHer kan du bruke kjøttpålegg eller velge din helt egne topping.
Pizzaen smaker kjempegodt med bare tomatsaus og ost også.Pizzabunn:
5 dl hvetemel
ca. halv pakke gjær
2,5-3 dl lunkent vann
3 ss olivenolje
en klype salt

2017 Online Nike Roshe Run Flyknit,