2017 Online Nike Lunar

KjøpNike Lunar Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Ellen Rønning   Foto:   Ann-Helén Moen Nannestad

– Fantastisk å bli sett som musiker! Tini stråler. Hun er The Voice-deltakeren som i 2012 fikk Magne Furuholmen til raskt å snurre den røde stolen sin. Siden det har hun varmet opp for størrelser som James Blunt og Morten Harket. Siden høsten 2014 har hun vært ute med sitt første album. Tini Flaat Mykland lever rett og slett drømmen.

2017 Online Nike Lunar, Styling: Siri Wegerle Haugen
Make-up og hår: Ida Helene Almås
Location: Kunsthøgskolen i Oslo

Tini smiler. Bredt. 

2017 Online Nike Lunar – Jeg føler meg bare så heldig. At Magne valgte meg var et lykketreff.

Kjole inni fra Katrin Uri, kåpe fra Aphru, belte fra James Lazar Braathen og smykker fra Lola s Project.

Hun sikter til medlemmet i det norske suksessbandet A-ha, musiker, bildekunstner og produsent Mange Furuholmen. Det var et dramatisk øyeblikk som oppsto da Tini, fremfor tusenvis av TV-tittere, ble stemt ut av musikk-konkurransen etter duellen med Monika Blomeid med låten Nothing Compares 2 U.
– Det var det helt ok, nettopp fordi Magne sa at «dette er ikke over, vi vil lage plate med deg».  Så jeg gikk egentlig rett fra en boble og over i en annen, fikk ikke antydning til en nedtur engang, forteller Tini.

Ullkjole og smykker fra Tom Wood, lakkstøvler fra Doc Martens.

2017 Online Nike Lunar Gode vibber
Magne Furuholmen er ikke kjent for å fare med tull, og Tini fikk raskt erfare at hun var i de aller beste hender.
– Magne og Martin er fantastiske. Vi er helt på bølgelengde rent musikalsk, og  at disse gutta har tro på meg betyr alt. Jeg kjenner veldig på det ansvaret jeg selv bærer, og jobber knallhardt for å innfri guttas og mine egne forventninger. Når Magne investerer så mye tid og ressurser i meg er det en selvfølge at jeg gjør alt jeg kan for at vi skal lykkes. Jeg vil bevise at han gjorde rett i å satse på nettopp meg!

Blondebluse og høye sandaler fra Tom Wood, skjorte og skinnbukser fra Storm & Marie.

En usedvanlig reise
Tini elsker det livet hun lever nå, hun nyter alle deler av artistlivet; å stå på scenen, skrive låter, være i studio, samarbeide med musikerne i bandet, som for øvrig er deler av selve The Voice-bandet. Og hun er veldig bevisst på at hun er ute på en usedvanlig reise for en fersk vokalist.
– Takket  være The Voice og Magne har mange dører blitt åpnet for meg. Han har nok en helt usedvanlig høy kred innen musikkbransjen spesielt og i folks oppfatning generelt. En utrolig raus, ambisiøs, nysgjerrig, kunnskapsrik og rett og slett veldig bra mann!

2017 Online Nike Lunar Kjole fra James Lazar Braathen.

Fra tomflasker til Ritz
Store deler av sommeren i fjor tilbrakte Tini, Magne og Martin i studio i London, med innspilling av debutplata Undo My Heart. For Tini innebar det også at hun fikk en dypere innsikt i hvordan A-ha banet seg vei mot stjernene.
– Det var veldig spennende å høre Magne fortelle fra  tiden før Take On Me og gjennombruddet  – hvordan alt ble snudd på hodet på kort tid.

På vei til studio en dag pekte han på en bar og fortalte at der pleide han å plukke tomflasker på natta, etter at baren var stengt, for å pante. Da vi litt senere passerte ærverdige Hotel Ritz fortalte han om hvordan hele gata ble stengt av da A-ha befant seg på hotelterrassen etter at de ble kjent og hvordan mengder av fans gikk bananas utenfor hotellet. Snakk om kontraster! Og de var jo fremdeles bare guttunger.

Bluse fra Black Rat, hatten er Tinis egen.

Må virkelig nød til for å endre kurs
Tini rister på hodet og ler. Hun kjenner også på konsekvensene av valget sitt, selv om flaskesanking i nabolaget på Torshov enda ikke har vært nødvendig.

– He-he, neida, vi er ikke der, heldigvis, men det skal virkelig stor nød til før jeg revurderer veivalget mitt. Jeg har med andre ord ingen plan B!

Kjole fra James Lazar Braathen.

«Vi» i denne sammenhengen består av Tini og hennes ektemann Espen Mykland, lærer på Ekeberg skole.
– Foreløpig lever vi av én inntekt. Det er ikke helt sånn at vi må velge mellom om vi «skal kjøpe doruller eller melk», men ikke veldig fett heller. Så da får jo jeg sørge for at vi en dag kan si at det var det jaggu verdt!

Kreativ release
Hverken  releasekonsert  eller distribusjonskanal for Undo My Heart er mainstream, noe som skyldes Furuholmens utrolige og ustoppelige oppkomme av gode ideer, i følge Tini.

Buksedress fra Tom Wood, kåpe fra Storm & Marie, lakkstøvler fra Doc Martens.

– Vi har med oss flyselskapet Norwegian og dagligvarekjeden Coop Norge på laget, og det har fungert suverent. Releaskonserten holdt jeg på en flyvning fra Oslo til Bergen 2. oktober. Jeg er litt usikker på vokalprestasjonen min fra midtgangen i  10.000 fots høyde, men jeg og låtene mine fikk en fin-fin mottakelse, og det var en herlig stemning om bord.

Folkenær distribusjon
Samarbeidet med Coop betyr at har du en variant av en av deres butikker i nærheten, kan du plukke med deg platen sammen med melk og brød.

Kjole fra Black Rat, skinnbukser fra Storm & Marie, kåpe fra Tom Wood. Hatten er Tinins egen.

– Ingen tvil om at platebransjen ser helt annerledes ut nå enn for bare noen år siden. Tanken bak Coop-distribusjon er at det  gjelder å være tilgjengelig der folk allikevel er.

Godt med et eksemplar i hånden
Tini tar et godt tak i den ferske cd-en sin og forteller om hvilken fantastisk følelse det var å holde i et eksemplar for første gang.

Bluse fra Black Rat.


2016 Nike Air Max Sequent Black White Herre Running Sko Online Outlet Norge
2016 Nike Air Max Sequent Black White Herre Running Sko Online Outlet Norge
– Jeg har drømt om å gi ut plate fra jeg var ei lita jente, så for meg var det veldig viktig at vi lagde platen. Jeg elsker å se på bilder, lese tekster i coveret, holde i plater og ha dem i hylla. Og ikke minst å gi bort fysiske eksemplarer til venner, sier hun med et smil.