2017 Online Nike Lunar Flyknit Chukka

KjøpNike Lunar Flyknit Chukka Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tidligere i vår skrev vi at Bruuns Bazaar var gått konkurs etter 22 år på den danske designscenen. Nå ser det ut til at det danske motehuset får en ny sjanse. 

2017 Online Nike Lunar Flyknit Chukka, Det er familieeide danske Hanssen Brands A/S som har kjøpt Bruuns Bazaar og BZR, melder danske Costume.dk. Det betyr ikke bare at de to danske motemerkene får en ny sjanse, men også muligheten til å vokse seg sterkere.

Vår ambisjon er å velge de riktige samarbeidspartnere som ønsker å drive Bruuns Bazaar og BZR videre med respekt for både det kundene forventer av kvalitet og uttrykk og i den ånd som Bjørn og Theis Bruun skapte , sier Søren Hanssen, CEO i Hanssen Brands A/S til det danske motenettstedet.

2017 Online Nike Lunar Flyknit Chukka I en pressemelding fra Bruuns Bazaar i forbindelse med konkurserklæringen tidligere i vår het det at det ikke hadde vært mulig å sikre tilstrekkelig langsiktig finansiering for gjennomføringen av andre del av selskapets omfattende turn-around. Direktør Bjørn Bruun bekreftet konkursen overfor danske Ekstra Bladet. 

Det er ingen hemmelighet at det er vanskelige tider i motebransjen. Nyheten om Bruuns Bazaar konkurs kom bare uker etter at det danske motemerket Wackerhaus måtte melde om lukkede dører på grunn av økonomiske problemer. For en uke siden ble det også klart at Moss Copenhagen er konkurs. 


Nike Hyperdunk 2016 EP LMTD
Nike Hyperdunk 2016 EP LMTD"USA"Red Blue 876499-699 Herre Sko Sale Online Norge
LES OGSÃ…: Kontroversielle American Apparel er konkurs