2017 Online Nike Lebron 13

KjøpNike Lebron 13 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Etter en mild, men lang vinter er vi klar for våren, og ikke minst vårgarderoben. Enten du er på jakt etter sesongens it-plagg eller klassikere til basisgarderoben  her er trendene fra kjedebutikkenes vår- og sommerkolleksjoner. 

2017 Online Nike Lebron 13, LES OGSÅ: Vårens fineste treningsklær

Lindex

70-tallet har preget motebildet de siste sesongene, og hos Lindex fortsetter trenden også denne våren med rene fargekombinasjoner, variasjoner i blått og bærekraftig denim. Nøkkelelementer er bukser og skjørt med vidde, den feminine blusen, sett og genseren.

2017 Online Nike Lebron 13 – Våren handler om å skape en feminin og fremdeles ren look. Genseren danner det rolige grunnlaget som du kan style med statementplagg. Vi elsker å flørte med 70-tallsmaterialene og silhuettene, og henter inspirasjon fra ikoner som Francoise Hardy, Lauren Hutton og Brigit Bardot sterke kvinner som fanger essensen av dagens trender, sier Camilla Schmidt, konseptdesigner i Lindex i en pressemelding.

Kathrine Sørland, Fashion Advisor i Lindex, forteller følgende om vårkolleksjonen:

– 70-tallet fortsetter også denne sesongen, men denne gangen er det litt mer stilrent med denim, hvite bluser og flared jeans i farger som rust, hvitt og alle nyanser av blått.

Se Kathrines favoritter fra kolleksjonen og få hennes beste stylingtips her, og få med deg hvorfor Lindex nye undertøyskampanje er så viktig.

Bik Bok

2017 Online Nike Lebron 13 BIK BOK: 60-tallet, asiatiske print og romantiske favoritter står sterkt hos Bik Bok denne våren og sommeren. Foto: Bik Bok.

Bik Boks vår- og sommerkolleksjon er inspirert av 60-tallet, asiatiske print og silhuetter, romantiske sommerfavoritter og 90-tallsstyling.

Vårsesongen har allerede blitt sparket igang med en moderne tolkning av 60-tallet der klassisk blå denim, semsket skinn og 60-tallsblonder står sterkt. Ikke minst har de lansert en bikinikolleksjon med Insta-hiten A Bikini A Day, med bikinier i tropisk print og sterke farger.

2017 Online Nike Lebron 13 – Denne trenden er en retrotrend og har elementer fra både 60-, 70- og 90-tallet i seg. Den er både retrosporty og har mye Americana i seg i form av blue denim og cowboy-detaljer som semskede frynser og lace up-detaljer på topper og kjoler. Chloé sin SS16-kolleksjon har vært inspirasjonen her, forteller Solveig Elton Jacobsen, senior designer for Bik Bok, til VIXEN.

I mars overtar asias fusion-trenden. Inspirert av resort-visningene til internasjonale designere og motehus, byr looken på lag på lag, korte topper over skjorter, skjørt over bukser og kjoler over t-shirts. Nøkkelplagg er kimonojakker, ribbestrikk i pop-farger og topper med høy skjæring og slitte detaljer.

– I mars kjører vi også den første festival looken, rundt samme tid som Coachella-festivalen. Årets festivaltrend er hakket mer rocka enn året før, da romantisk bohem regjerte. Nå kjører vi på med mye brente jordtoner, svart og burgunder, matchet med indisk-inspirerte print og broderier. Denne trenden har vi kalt Desert Warriors med stilikoner som Madonna i Frozen-perioden, Zoe Kravitz og Abbey Lee Kershaw i Mad Max.

I april er det 90-tallsplagg stylet med sporty detaljer, frynser og indianerprint som gjelder med croppede topper, korte a-formede skjørt, strikkede kjoler, utsvingte bukser og topper, før romantiske kjoler og den klassiske buksedrakten kommer for fullt fra mai.

– I mai er det tid for fest og vi har trenden Eden Praire som er en veldig romantisk look med mye blomsterprint, alt fra store 60-tallsprint i pop-farger til markblomstprint. Fargeskalaen går fra hvitt og nude til pop-rosa og blått.

LES OGSÅ: Dette er den heteste hårtrenden akkurat nå

VERO MODA

VERO MODA: Blomsterprint, floral romance og denim er blant trendene hos VERO MODA denne sesongen. Foto: VERO MODA.

Trender står ikke like sterkt som tidligere, og derfor er det en mer individuell og personlig stil som gjelder hos VERO MODA denne sesongen. I samarbeid med Kim Grenaa, Kreativ Direktør for DANSK Magazine og Grenaa Creative, har kleskjeden tatt utgangspunkt i følelsen på kolleksjonen fremfor trender.

I sommerkolleksjonen står denim sterkt, i tillegg til en miks av festival chic og mexican boho akkurat i tide for festivalsesongen. Floral romance med hvitt på hvitt, blondesett, romantiske kjoler, retro fasonger, blomsterprint og kulotter er dessuten blant nøkkeltrendene i sesongens kolleksjoner.

Never Denim

Never Denims vår- og sommerkolleksjon tok oss med storm, og er en av VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttirs favoritter.

Med japanske hager som sin største inspirasjonskilder står naturlige materialer og skreddersydde plagg i fokus.

Fargepaletten er i naturfarger med ulike nyanser av hvitt, beige og svart med aksentfarger som marineblått, millitærgrønt og rødt.

Silhuetten er maskulin med en feminin touch og rå kanter, og blant nøkkelplaggene er en oppdatert favoritt fra tidligere sesonger, omslagsdetaljer på plagg som shorts, bukser og kjoler samt en semsket jakke med frynser, kimonoen i bombermodell, jumpsuiten i hvit lin og de croppede kulottene.

Du bør ikke minst sjekke ut Never Denim sin nye superjeans som byr på både fasongforming, stretch og tykkelse i en jeans.

LES OGSÃ…: Se Rihanna twerke i it-jentenes favorittmerke

Cubus

CUBUS: Vide bukser, tunikaer og denim er blant nøkkelplaggene hos Cubus denne våren. Foto: Cubus.

Cubus lover en ny og spennende, men samtidig helhetlig vår- og sommerkolleksjon som byr både basisplaggene man ikke kan leve uten og de mer spissede trendproduktene, heter det i en pressemelding fra kleskjeden.

– Vi tar med oss de lange silhuettene fra høsten, samtidig som vi introduserer oppdaterte silhuetter og kvaliteter. Vi ser mye vide bukser, tunikaer, snøringsdetaljer, nye teksturer og ribbkvaliteter, samt en del print, forteller Siril Amdal, designer hos Cubus, til VIXEN.

70-tallet fortsetter å være aktuelt også hos Cubus denne sesongen, i en mer avslappet og sofistikert look enn tidligere.

– Cubus starter vårsesongen med fokus på klassiske silhuetter og kvaliteter. Nøkkelplagg er en løs trench stylet med en klassisk enkel skjorte og et par bootcut jeans. 70-tallet er fremdeles viktig med løse silhuetter og en avslappede look med singuallabluser med print, vide bukser og slengbukser. Nærmere sommeren blir det fokus på blått og hvitt, marrokansk- og gresk-inspirerte mønstre og print og fotside kjoler og kaftaner. Kimonoen blir et nøkkelplagg, sammen med tunikaer og jumpsuits i alle varianter. Andre trender er clean med freshe rødtoner, print, crispy hvitt og klare blåfarger og romantisk med offwhite, delikate pasteller, chiffon og frynser.

Tidligere i år satte Cubus også i gang et samarbeid med Fretex og Frelsesarmeen, der de gir nytt liv til dine gamle jeans.

LES OGSÃ…: Armani blir pelsfrie

H&M

Studio-kolleksjonen er en av H&Ms viktigste sesongkolleksjoner, og denne våren er det bohemsk som er stikkordet for trendkolleksjonen som nå er i butikk.

– H&M Studio SS16-kolleksjonen handler om den reisende jenta. Hun som er ute og opplever verden om så hun er på byferie eller på sitt livs reise. Kolleksjonen smikser funksjon med det feminine, sportswear-plagg med party, sier Vibeke Hollan, PR-sjef hos H&M, til VIXEN.

70-tallet står sterkt både i Studio-kolleksjonen og de øvrige sesongkolleksjonene fra H&M.

– 70-tallet i Studio-kolleksjonen ser vi i form av tunikaer, maksikjoler og print. I resten av våre kolleksjoner denne sesongen ser vi det i form av flared jeans og vide bukser stylet med for eksempel en blonde- eller art deco-inspirert bluse med metalliske detaljer.

Sjekk ut bildene fra H&Ms Studio-kolleksjon her.

LES OGSÃ…: Se Kendall Jenners favoritter fra H&Ms trendkolleksjon

Weekday

Weekday har latt seg inspirere av forholdet mellom kropp og klær i sin vår- og sommerkolleksjon.

– Da vi startet å jobbe med denne kolleksjonen ønsket vi å utforske forholdet mellom kroppen og klærne som dekker den. Det er en følelse av å kle på seg og kle av seg gjennom kolleksjonen, og vi har eksperimentert med det essensielle rundt nettopp det. Kolleksjonen trår forsiktig grensene mellom liten og stor. Kontraster i volum og å skape noe dynamisk er essensielt for oss når vi bygger kolleksjonene og vi kommer ofte tilbake til det, forteller Weekdays designteam til VIXEN.

I kolleksjonen møter langt superkort og tynt kompakt for å skape dristige kombinasjoner. Dekonstruerte plagg henger på eller faller av kroppen for å bryte opp silhuetten. Nøkkelplagg for både menn og kvinner er denim-jakkene, papir-beige trencher, vide bukser og varianter av skinnplagg, i tillegg til kompakt-strikkede mini-suits til kvinner og korte shorts til menn.

– Det er noe som heter at less is more. Denne sesongen har vi lekt oss med både less og more. Vi har både dimensjonert og neddimensjonert plagg for en slagkraftig, men likevel selvsikker look, sier Louise Lasson, Creative Director i Weekday i en pressemelding.

Tidligere i år lanserte også Weekday en helt ny linje med unisex jeans – sjekk de ut her.

Monki

Monkis SS16-kolleksjon ser fremover, og byr på kleskjedens egen tolkning av retro-futuristisk denne sesongen.

– Vi designer for en generasjon av digitale fremtidsformere som tar med det de vil fra fortiden, forkaster resten og remonterer det hele til noe nytt. De inspirer oss til å gjøre det samme: se tilbake for å skape en ny vri på futurisme, sier Caroline Carlryd, sjefsdesigner hos Monki i en pressemelding.

Nøkkelingrediensen i kolleksjonen er materialene – fra fin strikk til rå denim med en fargepalett bestående av jordtoner som strekker seg fra messing til sand kombinert med skinnende space-sølv og dyp rød, i tillegg til Monkis signaturprint. Silhuetten varierer fra lag-på-lag-looks, som vide buker med lange tunikaer eller ermløse jakker, til girl power-looken med korte a-formede skjørt i sølv mikset med kremfargede turtlenecks.

– Vi er så imponert av våre kunder og måten de plukker og mikser på, og den beste delen er at det ikke stopper med fashion, fremtiden er uskrevet og jentene våre sitter med tastaturet.

Er du glad i Monkis fargerike og ungdommelige stil? Sjekk ut Monkis helt nye makeuplinje.

KappAhl

Våren og sommeren hos KappaAhl er preget av den bohemske trenden med etniske influenser der den kroppsnære silhuetten med flørtete detaljer og mønstre er i fokus sammen med lys denim.

Inspirasjon hentet fra antikkens gudinner preger ytterligere en av sesongens trender med brente røde og svarte toner sammen med klassisk hvitt.

Striper og 50-tallets retrolook setter stilen for sommerens Hampton Republic 27-kolleksjon med materialer som bomull og lin med den vide buksen som nøkkelplagg.

– Moten denne våren og sommeren handelr om etiske mønstre, brente fargetoner, striper og mengder av accessories. I trenden inngår etniske mønstre, håndtegnede trykk, brente farger og myke silhuetter. Blonder er et viktig innslag, spesielt broderie anglaise. Uttrykket er ikke fullt så bohemsk som tidligere, selv om det finnes en tydelig 70-tallsinfluens, sier Annelie Lindvall Brunsvik, motepresseansvarlig for KappAhl Norge til VIXEN.

Sjekk også ut KappAhls nye trendkolleksjon som henter inspirasjon fra en ny storby hver sesong.

Nelly

Nelly.com operer med tre ulike trendtemaer denne sesongen;  70s Flirt, Garden Party og La Dolce Vita.

– 70s Flirt er en 70-talls inspirert kolleksjon, der flares, trompetarmer og hekling står i fokus. Garden Party er basert på naturens skjønnhet, frihet og enkle eleganse med romantikk og nostalgi i fokus. Kolleksjonen har innslag av broderier og blonder, der hvitt er signaturfargen. Nøkkelplagg er maxikjoler og romantiske bluser. La Dolce Vita er vår resort-kolleksjon med inspirasjon fra 50-tallets sørlige Italia. Her har vi blandet store mønstre med vågale farger og 50-tallets signatur – prikker og ruter. I kolleksjonen er off shoulder-kjoler, bustier-topper og innsnevrede kjoler blant nøkkelplaggene. Det er den ultimate kolleksjonen for Brigitte Bardot-fans, forteller Madeleine Von Schedvin, Design Manager hos Nelly.com til VIXEN.


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Red White 844363-611 Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Red White 844363-611 Herre Sko Sale Online Norge
Sjekk ut den svenske toppbloggeren Victoria Törnegren sin kolleksjon for Nelly.