2017 Online Nike Lebron 12

KjøpNike Lebron 12 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Bik Bok er kjent for sine samarbeid med bloggere, it-girls og fashionistas. Denne gangen er det sosiale medie-personligheter som er ansikt utad.

2017 Online Nike Lebron 12, LES OGSÃ…: Klar for festival? Se H&Ms Coachella-kolleksjon

A bikini a day

Natasha Oakley og Devin Brugman er jentene bak web-universet A Bikini A Day. Den anerkjente duoen er kjent for å ha byttet ut den klassisk OOTD fra storbyene med beachwear fra alle verdens strender. Nå presenterer de årets bikinikolleksjon fra Bik Bok med kampanjebilder skutt på Maui, Hawaii.

3,2 millioner følgere

2017 Online Nike Lebron 12 I 2012 bestemte de to venninnene seg for å reise fra strand til strand med en koffert full av ulike bikinier. Det ble starten på daglige oppdateringer hvor bikinien, en sunn livsstil og reiselyst stod i fokus.

I dag når jentene ut til over 3,2 millioner følgere via sine Instagram-profiler, i tillegg til en egen A Bikini A Day-konto.

Jentene har også startet sitt eget bikinimerke, og inspirerer følgerne sine gjennom oppdateringer fra hele verdens strender.

– Vi mener at bikinien er mer enn bare badetøy som man har på seg på stranden. Bikinien er et uttrykk for en livsstil basert på frihet, reise og ro, sier Natasha Oakley i en pressemelding.

Bik Bok: – Kule jenter med bein i nesa

2017 Online Nike Lebron 12 I årets bikinikolleksjon fra Bik Bok står blant annet sportsreferanser sterkt sammen med tropisk print og sterke farger som kan mikses og matches.

– Den typiske Bik Bok-jenta er stadig på reise, og akkurat nå er drømmen om hele verden stor. Nettopp det å reise bort til eksotiske destinasjoner er skikkelig i vinden, sier markedsdirektør i Bik Bok, René Høgsted som forteller følgende om kampanjemodellene og ansiktene utad:

– Da vi begynte prosessen med å finne noen til å fronte årets bikinikolleksjon fant vi raskt ut at jentene bak A Bikini A Day passet rett inn i dette universet. De er to kule jenter med bein i nesa som skaper sin egen hverdag. På mange måter lever de ut en drøm. De har en playfulness over seg, gjør en free-spirited livsstil enda mer aktuell, og serverer den evige jakten etter den perfekte bikinien på en forfriskende måte. At de i tillegg representerer et sunt kroppsideal er selvfølgelig viktig for oss.

Samarbeidstrend

2017 Online Nike Lebron 12 Det er ikke første gangen Bik Bok samarbeider med bloggere, it-girls og fashionistas.

Kleskjeden er kjent for sine mange designersamarbeid. Sist ut var den østerriske bloggeren, modellen og it-jenta Tatjana Catic, den svenske modellen, kunstneren og motebloggeren Elsa Ekman, motebloggeren Angelica Blick og selvsagt moteblogger og designer Lene Orvik som har gjort stor suksess med sine samarbeidskolleksjoner for Bik Bok.

Følg jentene på Instagram for mer inspo @tashoakley og @devinbrugman


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Black White 844363-001 Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Black White 844363-001 Herre Sko Sale Online Norge