2017 Online Nike Kobe 8

KjøpNike Kobe 8 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Den norske modellen har markert seg i moteverden ved å være i kampanjer for store motehus som Chanel, Dior, Alexander Wang, Celiné og Balenciaga. Nå er det norske Riccovero som står for tur.

2017 Online Nike Kobe 8, LES OGSÃ…: Hun er Chanels nye ansikt utad

Urbane tendenser

Det norske merket Riccovero har denne sommeren funnet inpirasjon fra metropolen Barcelona og dens mange sider – alt fra sjarmerende smågater og avslappede dager på stranden, til pulserende storbyliv med utallige klubber og trendy restauranter. Kolleksjonen gjenspeiler dette med en avslappet, men sofistikert stil som skal gjenspeile Barcelonas urbane, men elegante innbyggere. Og det er tidligere Top Model-programleder og modell, Siri Tollerød, som fronter kolleksjonen.

2017 Online Nike Kobe 8 – Min opplevelse av shooten var utelukkende positiv! Det var profesjonelle og kreative mennesker å jobbe med, og ikke minst et veldig hyggelig team. Positivitet på settet er viktig for meg når jeg er på en shoot, og det var absolutt tilfelle med Riccovero-teamet, sier Siri om shooten i en pressemelding.

Kolleksjonen er stylet av den New York-baserte stylisten Connie Berg, mens Morten Qvale er fotograf.

LES OGSÃ…: Karlie Kloss er Topshops nye ansikt utad

Anerkjent modell

Siri ble oppdaget allerede som 15-åring av modellspeider Donna Ioannu på kjøpesenteret i hjembyen Kristiansand. Siden gjennombruddet i 2007 har hun gått for store motehus som Miu Miu, Chanel, Prada, Alexander Wang og Diane von Furstenberg – og ikke minst vært i anerkjente motemagasiner som Vogue, Harper s Bazaar, Numéro, V Magazine og Elle. Og i 2013 gikk hun i Tyra Banks fotspor som programleder og mentor i Top Model Norge.

2017 Online Nike Kobe 8 – Vi ønsket Siri fordi hun er profesjonell i faget og en helt herlig person. Hun er utrolig dyktig modell og har en usedvanlig positiv innstilling. Vi har stor respekt for hva Siri har fått til i sin karriere og er veldig fornøyd med å ha fått til et samarbeid med henne, sier sjefsdesigner ved Riccovero, Kjersti Kvamme, i en pressemelding.

LES OGSÃ…: Ser du hvem som er nytt ansikt utad for danske Leowullf?


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Royal Blue Black 844359-309 Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Royal Blue Black 844359-309 Herre Sko Sale Online Norge

2017 Online Nike Kobe 8