2017 Online Nike KD 8

KjøpNike KD 8 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Det har vært stille fra Fam Irvoll en periode, men endelig er hun tilbake. VIXEN tok en prat med dronningen av crazy om den nye kolleksjonen, pausen fra fashion og hennes verste moteøyeblikk.

2017 Online Nike KD 8, LES OGSÃ…: Dette er fashion week-visningen alle snakker om

Sesongens moteuker er over. Den norske moteuken ble sparket i gang tidligere i vår med Mote med Mening før både Moteuka og Oslo Runway viste frem det beste av norsk design. Det gjorde også Oslo Treasure som for første gang samlet norsk smykkedesign. Flere designere valgte å vise under den norske moteuka, men utenom programmet, blant dem både det nye, norske motemerket Iben og Fam Irvoll sistnevnte med et comeback etter en pause på to år.

Fam Irvoll: – Trengte en pause

2017 Online Nike KD 8 Mote-Norge kunne puste lettet ut da Fam Irvoll inviterte til visning på Fineart i Oslo under moteuka. Men selv om det har vært stille fra den eksentriske designeren en stund, har hun ikke hvilt på laubærene.

– Jeg har jobbet med veldig mange andre kreative prosjekter den siste tiden, så jeg har trengt litt tid fra fashion for å fokusere på blant annet to tegnebøker. Jeg har holdt på i en god del år nå og noen ganger er man ikke like motivert til å lage en ny kolleksjon, da er det viktig å ta pause synes jeg – for heller å komme tilbake igjen med ny energi og friske øyne, sier Fam til VIXEN.

Mer kommers

Trendy, kult og feminint. Fett, originalt og rocka. Midt i trynet. Rett i hjertet. Og selvfølgelig gøy, gøy, gøy, skrev VIXEN om Fam Irvolls AW13-visning under Oslo Fashion Week for tre år siden. Denne gangen har Fam tatt hensyn til et bredere marked, men galskapen er der enda.

– Jeg har ønsket å holde klærne så kommers som jeg klarer med mitt hode. Nå jobber jeg mer kreativt rettet mot printene fremfor å ha 3D-ting dinglende fra klærne. Jeg har jo blitt mer voksen og tenker annerledes enn jeg gjorde for fem år siden. Jeg jobber med enklere snitt, men fortsatt med kreative og fargerike print. I tillegg har jeg latt meg inspirere av det dummeste jeg vet, nemlig Paulo Coelho-quotes som florerer i sosiale medier, sier Fam. 

2017 Online Nike KD 8 LES OGSÅ: Se bildene fra Mardou&Deans Paris-visning

Hva er dine favorittplagg fra kolleksjonen?

– Genserene med forskjellige quotesene i tillegg til snekkerskjørtene. Og skoene. De er et samarbeid jeg gjorde med Gaitline før jul, så det var gøy å endelig se de på catwalken.

Verste moteøyeblikk

2017 Online Nike KD 8 Vi må spørre hva er ditt verste moteøyeblikk

– Jeg tror ikke jeg noensinne har hatt et eneste moteøyeblikk – ihvertfall ikke et bra ett. Som oftest står jeg opp og tar på meg det som ser ut som det matcher når jeg ser inn i skapet. Jeg er ikke så opptatt av hva jeg har på meg selv, jeg er mer opptatt av å skape det. Hvis jeg har et par Adidas-sko, bukse og en Vans-genser er det topp stemning for meg, sier Fam, og legger til:

– Men jeg har hatt mange dårlige moteår. Som bertetiden da jeg gikk med hvite Sefa-bukser, Buffalo-sko og Miss Sixty-jakke og hippietiden da jeg hadde ekle lange dreads med perler i, Hare Krishna-klær og Ganesh-tattis på hele ryggen. Og det er bare noen. Hele livet mitt har egentlig vært et sammensurium av dårlige, men gøyale motevalg.

LES OGSÅ: Nytt, norsk motemerke debuterer med gjenbrukt pels

Se bildene fra Fam Irvoll-visningen på Fine Art:


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Navy Blue Red 844354-445 Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Navy Blue Red 844354-445 Herre Sko Sale Online Norge