2017 Online Nike KD 7

KjøpNike KD 7 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Weekday er kjent for å gjøre ting på sin egen måte, og denne sesongen er intet unntak. Se hele SS16-kolleksjonen som setter fokus på det kontrastfylte forholdet mellom kropp og klær. 

2017 Online Nike KD 7, Visste du at Weekday åpner tre nye butikker i Norge? Se hvor her!

I sin SS16-kolleksjon utforsker Weekday forholdet mellom kroppen og klærne som dekker den ved å eksperimentere med kontraster som påkledd og avkledd, minimalistisk og maksimalistisk, kroppsnært og overdimensjonert, langt og superkort. VIXEN tok en prat med Karin Hagman, PR Manager ved Weekday om kolleksjonen hun beskriver som kreativ, modig og full av energi.

2017 Online Nike KD 7 Fortell om inspirasjonen bak kolleksjonen? 

– Det begynte faktisk med flasher coaten. Den er et interessant plagg fordi den både kan dekke og avdekke kroppen. Med det utgangspunktet ønsket vi å utforske forholdet mellom kropp og klær. Å være dressed og undressed. Det er denne kontasten og dynamikken som utgjør roten i kolleksjonen.

LES OGSÅ: Dette er kjedebutikkenes vårtrender

Er det riktig å si at denne ideen føles veldig dere?

2017 Online Nike KD 7 – Ja. Alt vi gjør er jo forsåvidt veldig oss. Vi ser ikke etter trender, men henter inspirasjon fra kultur og subkultur, spesielt musikk. Det har alltid vært en hjertesak for oss, og er selve DNAet til Weekday.

Hvordan jobber designteamet hos dere? 

–  Designteamet er et kreativt team i et kreativt miljø som har en finger med i spillet hele veien. Designteamet reiser mye, i tillegg til å gå på både utstillinger, biennaler, museer og forelesninger, og de inspireres av gatemote og gjør mye cyber research. Så samler de all inspirasjonen og finner et utgangspunkt de liker som går som så går som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen.

2017 Online Nike KD 7 LES OGSÃ…: Weekday lanserer unisex-jeans

Flasher coaten er et interessant plagg fordi den både kan dekke og avdekke

Hva er den røde tråden i denne kolleksjonen?

–  I denne kolleksjonen er det forholdet mellom kroppen og klærne som dekker den. Det utforsker vi ved å eksperimentere med kontraster som påkledd og avkledd, minimalistisk og maksimalistisk, kroppsnært og overdimensjonert, langt og superkort. Disse kontrastene kommer til uttrykk i både plaggene, silhuettene og materialene, som for eksempel ved at vide bukser, lange jakker og oversized denimjakker møter minishortser og at minimalistiske plagg får et maksimalistisk tilsnitt gjennom en energisk og dynamisk styling Det samme gjelder for materialene som inkluderer blant annet papir, nylon, polyester, skinn og bomull.

Og fargepaletten?

– Den er beige, med lyse toner som hvitt og lyseblått, men også mørkebrun. Svart ble for hardt. Andre farger er gult, gressgrønt og sølv.

LES OGSÅ: Sett er vårens hotteste trend se hvordan bloggerne styler settet

Hva er nøkkelplaggene i kolleksjonen?

– Key items er flasher coaten den var det det hele startet med, og er selve frøet for kolleksjonen. Ellers er sølvjakken, de vide buksene, skinnplaggene, de strikkede mini-dressene for dame og korte shortsene for menn blant nøkkelplaggene.

Vi gjør det ikke fordi det er in. For oss har det alltid vært der.

Kolleksjonen føles på mange måter kjønnsnøytral?

– Absolutt. Weekday er jo alltid i en verden i mellom, i mellomlandet mellom det feminine og det maskuline. Våre essentials som er tilstede i alle våre kolleksjoner, jeans, bikerjakke, bomberjakke, t-shirt, fungerer til både kvinner og menn og er frie fra kjønn. Det er også vår nye unisex jeans, Sex, som skal vise ut grensene mellom femininitet og maskulinitet.

LES OGSÅ: Se redaktørens vårfavoritter

Stadig flere merker, butikker, designere og motehus kaster seg på trenden med å bryte kjønnsgrenser hvor viktig er det?

– Det er såklart veldig viktig, men for oss er det ikke en trend. Vi gjør det ikke fordi det er in nå. For oss har det alltid vært der. Vi vil heller forsterke det ettersom det nå er en større interesse og etterspørsel. For oss er denne utviklingen helt naturlig.


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers"New York"Gray Blue Silver Herre Sko Sale Online Norge