2017 Online Nike KD 6

KjøpNike KD 6 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Du har sannsynligvis hatt Rihannas nye singel Work på hjernen en stund allerede, og det er ingen grunn til at det skal gå over nå – sjekk ut Rihanna flørte med Drake i frekk Tommy Hilfiger-kjole.  

2017 Online Nike KD 6, LES OGSÅ: Se de første bildene fra Rihannas designdebut

Karibiske vibber

Musikkvideoen til Work er den første fra albumet Anti, og norgesaktuelle Rihanna har teamet opp med rapper og tidligere flørt, Drake, til hiten som for tiden ligger på førsteplass på Spotifys Global Top 50. Ryktene har lenge svirret om de to dater igjen, og videoen setter ikke akkurat en stopper for ryktene. I tro Rihanna-stil består videoen av både twerking og gjennomsiktige antrekk – mest oppmerksomhet har kanskje mesh-kjolen i rastafari-nyanser med matchende heklet bikini fått – begge signert det amerikanske merket Tommy Hilfiger.

2017 Online Nike KD 6 Tommy Hilfiger var inspirert av sine mange visitter til den karibiske øya Mustique da han designet årets vårkolleksjon – noe rastafari-referansene gjenspeiler. Kanskje ikke rart da at kjolen og bikinien falt i smak hos Rihanna – som vokste opp på den karibiske øyen Barbados.

LES OGSÃ…: Se Rihanna dele sine beste treningstips

Superstjerner, it-girls og toppmodeller

Det er ikke bare Rihanna som har trykket det amerikanske merket til sitt bryst. Tidligere samarbeidspartnere og ambassadører inkluderer Olivia Palermo, Beyoncé, Kate Hudson, Charlotte Gainsbourg, Naomi Campbell, Naomi Watts og Alexa Chung. De siste sesongene er det Suki og Immi Waterhouse og Behati Prinsloo som har definert den moderne Tommy Girl – og det stopper ikke der.

Sist ut er it-girl og supermodell Gigi Hadid som skal designe sin egen kolleksjon for Tommy Hilfiger, som kommer i butikk høsten 2016. I følge Tommy Hilfiger er hun den perfekte Tommy Girl.


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Navy Blue Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Navy Blue Herre Sko Sale Online Norge
2017 Online Nike KD 6 – Jeg trodde aldri jeg skulle bli bedt om å designe en egen kolleksjon, og det føles som en drøm som blir virkelighet at Tommy spurte om vi skulle samarbeide, sier Gigi Hadid.