2017 Online Nike Jordan Flight Luminary

KjøpNike Jordan Flight Luminary Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Hilde Demroen   

Popartisten Mena og hennes band, var nest sist ut på storscenen i Frognerbadet søndag kveld.

2017 Online Nike Jordan Flight Luminary, Oslojenta sparker i gang konserten med låten «You`re The Only One» fulgt opp av «Belly up». Vakre pop-ballader og fengende låter, og hun fremtrer mer selvsikker enn noen gang.  Det er tydelig at hun har vokst mye i de siste årene.

Mena fikk sitt gjennombrudd i Norge allerede som 16-åring med singelen og albumet ”My Lullaby,” som nådde 6. plass på VG-lista.

2017 Online Nike Jordan Flight Luminary Med seg i kveld har hun ett band bestående av to synthesizer, bass, gitar og trommer, og det kommer tydelig frem at både artisten og bandet koser seg på scenen.

Personlige tekster: Låt nummer tre som kommer fra artisten denne solrike sommerkvelden, er «Caught off Guard», deretter «I Always like that», begge låtene er hentet fra hennes nyeste album, «Weapon In Mind», som er å finne i platebutikkene til høsten.

Hun er personlig i sine tekster, som en åpen musikalsk dagbok som er med på å få en følelse av å kjenne jenta personlig. Låtene til Mena handler om livet hennes, og de fleste av lytterne kan vel kjenne seg igjen i tekstene på en eller annen måte.

Mange godlåter: Den stilsikre artisten har flere godlåter på lur, som «Madness», «All This Time» og «Viktoria». Sistnevnte handler om menneskets kamp for å forsones med seg selv, hvordan man håndterer livet, og finne en måte for å bli trygg på seg selv på. Også de ferskeste låtene !All Telling Stories! og «Fuck You» blir spilt i Frognerbadet.

2017 Online Nike Jordan Flight Luminary «Fragelee» (Free,) stod også i repertoaret hos artisten, og hun avslutter med låten «You Hurt The Ones you Love»,  som ennå ikke er å finne i platehyllene. Mena forteller at budskapet i denne teksten er å være god mot dem man er glad i. Har man ikke vært så glad i denne jenta tidligere, så er det i hvert fall ikke tvil om noe annet etter kveldens kraftfulle opptreden. Vel å merke, hos noen; for det var nok mer engasjement til stede hos artisten enn det var hos de fremmøtte. En av årsakene er nok helt sikkert kveldens siste opptredende artist, Rod Stewart. Mange venter nok bare på ham. Mena avslutter med å si at det er en stor ære å kunne få lov til å varme opp for Rodder’n .

Venter på Rod
For når Stewart ankommer scenen, våkner publikum til live. Det er ingen tvil om at denne mannen er en av tidenes mest suksessrike artister.

Rod Stewart åpner konserten med låta ”This Old Heart of Mine”. Han er kledd for anledningen i karakteristisk stil; knall gul jakke, mørkeblå skjorte, rødt slips og sorte bukser. For sikkerhets skyld har han supplert med oransje sokker i de nypussede, sorte lakkskoene. Dette er ikke en mann med sceneskrekk.


2016 NikeLab Tiempo Vetta QS Red/Vachetta Tan-Team Red Herre Sko 840482-600 Norge
2016 NikeLab Tiempo Vetta QS Red/Vachetta Tan-Team Red Herre Sko 840482-600 Norge
2017 Online Nike Jordan Flight Luminary The showman is here!
Den 68-årige sjarmøren vet å underholde sitt publikum; med velkjente låter, masse humor og latter, drar han med seg hele Frognerbadet. For en knakende flott avslutning på årets Norwegian Wood- festival, de 7000 tilmøtte er helt sikkert enig i dette.