2017 Online Nike Jordan Flight 23 RST Low

KjøpNike Jordan Flight 23 RST Low Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Annicken Dedekam RÃ¥ge   Foto:   Pressefoto

Det skjer mye spennende i mote, design- og kunstverden hele tiden. Her er sakene fra august som har sørget for å få vår oppmerksomhet.

2017 Online Nike Jordan Flight 23 RST Low, Her er det meste norsk, og noen helt nødvendige nyheter fra det store utland. I august er det Oslo Fashion Week som ruler, og følg Plntys artikler og stoff i tekst, bilder og video fra den store moteuken!

Oslo Fashion Week 12. 18. august
Oslo Fashion Week er det største arrangementet i Norge som omhandler klesdesign. I noen år har det vært kritikk til arrangementet for at det har vært for mye kjendisfokus, men en enkel analyse viser at dette er medieskapt. Oslo Fashion Week legger stor vekt på å finne og vise norske klesdesignere som man tenker har livets rett rent kommersielt, men fokuserer også på design i seg selv. Oslo Fashion Week er det arrangementet som bygger tillit til norsk kles- og smykkedesign, samt til de som designer tilbehør som vesker og sko. Under Oslo Fashion Week viser mange norske designere sine kolleksjoner på runway for innkjøpere og andre interesserte. Følg med, Plnty vil rapportere herfra.

2017 Online Nike Jordan Flight 23 RST Low Prestisjetunge Red Dot design til RMB Noor
Det norske møbeldesign-firmaet Scandinavian Business Seating har mottatt den gjeve, internasjonale prisen Red Dot design i kategorien «Best of The Best» for kantine- og konferansestolen RBM Noor. Red Dot designprisen er en av verdens mest anerkjente designkonkurranser. Juryen sier om stolen at «den har skapt en ny generasjon av  kontormøbler! Den kurvede og minimalistiske form bringer bevegelse inn i hverdagen. Designet av selve setet er basert på god ingeniørkunst og teknologi. Den er komfortabel å sitte på selv over lengre perioder. Stolen har ekte karakter».

– Designfilosofien vår hjelper oss med å skape nye og varige produkter, og minner oss på at vi må arbeide for de gode resultatene, sier administrerende direktør Lars I. Røiri.
Det at stolen er i bærekraftig produksjon ble også lagt merke til og vurdert fra juryens side. RMB Noor ble vurdert side om side med Apple, Audi, Husqvarna og Issey Miyake, for å nevne noen. Se mer på Red Dot award.

Gratis kunstkataloger i New York
Hvis du ikke er typen som samler på kunstkatalogene til alle utstillinger du har vært på – i New York eller andre steder – men likevel setter pris på at denne form for informasjon er tilgjengelig, kan vi opplyse om at Guggenhem museets 99 og stigende antall kunstkataloger er tilgjengelig, gratis på nettet. Her finnes uante ressurser man kan boltre seg i av kunnskap og visuell tilnærming til kunstnere som vår egen Edvard Munch, Francis Bacon, Gustav Klimt & Egon Scheie, samt Alexander Calder, for å nevne noen. I arkivet finnes også bruksanvisning til hvordan man blar i katalogene. Her finner man også kataloger som omhandler arkitekturhistorie. Og ikke nok med det; Metropolitan Museum of Art har tilgjengeliggjort 375 gratis bøker og kataloger på samme måte. Denne samlingen formidler kunst ned i de minste detaljer og fra alle tidsepoker i menneskets historie og alle verdensdeler. Ingen grunn til at de skal støve ned i et arkiv, dykk ned i det!

Gucci har åpnet i Oslo
I begynnelsen av august skjedde det som nesten var utenkelig i lille Oslo. Det eksklusive designmerket Gucci åpnet en 340 kvadratmeter stor butikk i hjertet av hovedstaden, i Nedre Slottsgate. Det smigrer naturligvis enhver norsk fashionista å ta innover seg at Oslo er god nok for et så stort internasjonalt merke. Men så står det altså danske krefter bak initiativet. Danske Sanne Møller (60) er ifølge danske Berlingske Business oppvokst i Norge med danske arkitektforeldre. Gjennom svigerfaren, eieren av Georg Jensen-butikker i Danmark og Sverige fant hun veien til luksusbransjen. Svigerfaren så et forretningspotensiale i den unge kvinnen, som i 1978 overtok salget av Gucci, ett av hans agenturer. I dag står hun bak Investorselskapet Group 88, som er franschisetaker på merker som Gucci, Burberry, Mulbery og Bootega Veneta, der sønnen Thomas har overtatt som direktør.

2017 Online Nike Jordan Flight 23 RST Low Det er alltid spennende å åpne i et nytt marked. Dette blir den største Gucci butikken vi har i Skandinavia. Den norske kunden er kunnskapsrik og kvalitetsbevisst, de vet hva de vil ha. Det er derfor har vi valgt å åpne vår største butikk til nå i Oslo, han. Valget av Oslo kan også ha falt beleilig ettersom butikken til Louis Vuitton etter flere år med underskudd endelig gikk med overskudd i 2012.

Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok
Tvillingsøstrene, skuespillerne og klesdesignerne Mary-Kate og Ashley Olsen har nettopp vært i Oslo for å lansere den nye kolleksjonen de har laget for klesmerket Bik Bok. Stilen er tydelig og bevisst, ganske svart og forførende, men innslag av køntri og romantisk blonde i et strengt, urbant perspektiv. De myke innslagene balanserer enkelte av de gutte-jente-inspirerte plaggene. De rene og klare linjene i kolleksjonen forteller at designerne har tatt sikre valg. Kanskje er dette noe av det tøffeste klesdesign Bik Bok presentert på mange år. Jentene har laget tre kolleksjoner som vil bli lansert i løpet av høsten.

– Ashley og jeg er svært begeistret for vår høst 2013 kolleksjon for Bik Bok. Vi føler at den gjenspeiler vår personlige stil og kommer til å tiltale den Skandinaviske jenta” sier Mary-Kate Olsen.


2016 NikeLab Tiempo Vetta QS Black White Herre Sko Outlet Norge
2016 NikeLab Tiempo Vetta QS Black White Herre Sko Outlet Norge
2017 Online Nike Jordan Flight 23 RST Low Summary in English: Plnty on fashion, culture&art
Lots of fashion, design and art happenings in Oslo this month. And other cultural events, too, local and international. Focus on fashion, the Oslo Fashion Week will be the major event this month, also neccessary to mention that furniture designers Scandinavian Buiness Seating having won the Red Dot «best of the best» category with their office chairs, RMB Noor, right besides international brands like Apple, Audi and Issey Miyake, to mention some. The American twin sisters, acters and clothing designers Mary-Kate and Ashley Olsen has kreated three clothing collections for the clothing chain Bik Bok and came to Oslo i August to launche them. Follow Plnty on their runway reports on Norwegian designers throughout the Oslo Fashion Week, a new era for Norwegian fashion design has begun.