2017 Online Nike Free Run + 2

KjøpNike Free Run + 2 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst og Foto :  Tone Helene Oskarsen

Det er antakelig ingen tvil om at Sivert Høyem har en av Norges beste stemmer. Under hans konsert i Kollen i sommer ga han publikum en rekke godlåter både fra tiden med Madrugada, og fra sin strålende solokarriere.

2017 Online Nike Free Run + 2, Som vanlig kjørte Høyem på med mange gode, gamle låter fra tiden med Madrugada, noe han vet publikum satte stor pris på. Låter som ”Majesty”, ”The kids are on high street” og ”Honeybee” er noen av klassikerne fra deres gamle katalog.

Høster stor applaus
Høyem glemte allikevel ikke at han var der som soloartist, og en hel del gode låter fra hans eget repertoar fikk også lov til å trenge seg gjennom Kollentåka. Både ”Prisoner of the road” og ”Moon Landing” høstet stor applaus hos de fremmøtte, og sistnevnte ble også valgt som avslutningslåt.

2017 Online Nike Free Run + 2 Dyp røst, dype tekster
På tross av en fantastisk stemme kunne man til tider bli en smule trist av å høre på nordlendingen. Men misforstå rett, man ble trist på en positiv måte, for mange av låtene til Sivert som soloartist, og til nå oppløste Madrugada, har et snev av melankoli i seg. Som med Lars Winnerbäck er det herlig melankoli som får en til å tenke. Kanskje er det Høyems dype røst, eller de like dype tekstene som rører så dypt, og her er vi inne på det som skiller artister fra hverandre, nemlig evnen til å røre opp følelser hos sine tilhørere. Sivert Høyem når helt inn.

Nye og gamle fans
Høyem spilte relativt tidlig på kvelden, og han var også siste artist før hovedattraksjonen Rihanna. Det var nærmest som om Høyem spilte vekk tåken, og publikum begynte å komme i godt humør. Det var tydelig at han hadde mange fans med seg under konserten, men denne kvelden fikk nok også mange nye.


2016 Nike Air Zoom Pegasus 34 Pink Gray Dame Running Sko Online 880560-009 Norge
2016 Nike Air Zoom Pegasus 34 Pink Gray Dame Running Sko Online 880560-009 Norge
Bildet Øverst: På sedvanlig vis fremførte Høyem låta ”Majesty” alene på scenen, kun akkompagnert av sin kassegitar.