2017 Online Nike Free Flyknit 5.0 Knit Vamp

KjøpNike Free Flyknit 5.0 Knit Vamp Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Billy Idol kom, så og vant. Den gamle punkrockeren viste oss at sjangeren på langt nær er død. Gamle hitlåter kom som perler på en snor og vi fikk vi en tur tilbake til 80-tallet.

2017 Online Nike Free Flyknit 5.0 Knit Vamp, Med bleket hår, solbrun hud og kledd i skinn fra topp til tå, entret 80-talls helten scenen i Holmenkollen.

Til å være nærmere 60 år holder fyren seg godt, selv om han nok er blitt litt stivere i bevegelsene med årene. Han presterte likevel å hoppe og sprette rundt på scenen mens han delte ut papptallerkner til å spille på og trommestikker til publikum.

2017 Online Nike Free Flyknit 5.0 Knit Vamp Konserten med Billy Idol var nok verdt ventetiden for de aller fleste, for folk fikk det de ville ha

Trofast gitarist
Med seg hadde Idol sin trofaste gitarist gjennom hele karrieren, Steve Stevens. Stevens var sedvanlig kledd i mørke jeans, skinnjakke, neglelakk og sminke, og med et hår som vi snart vil se igjen i retro moteserier i magasinene. Sammen tok de det helt ut, ingen kan fortelle disse gutta hvordan de skal sitte.

21 år siden sist
Folk så ut til å kose seg, på tross av tåke og dårlig vær. Mange av de fremmøtte hadde tydelig vært fans av Idol en god stund, og med tanke på at det er 21 år siden sist han var i Norge var nok dette et gledelig gjensyn for de mange fremmøtte.

Det beste til slutt
Litt ute i konserten, etter å ha tatt en kort pause før encoren, kom Idol tilbake. Denne gangen uten skjorte, til alle damers store fornøyelse. Under konserten spilte han både kjente og mindre kjente låter, men som så mange andre artister sparte han det beste til slutt. Vi fikk ”Rebel yell”, ”White Wedding” og ”Flesh for fantasy”, og plutselig ble den lille sletta foran Plan-scenen forvandlet til en konsert i tro 80-tallsstil.


2016 Nike Air Max Lunar 1 Deluxe All Black Herre Running Sko Online 725232-200 Norge
2016 Nike Air Max Lunar 1 Deluxe All Black Herre Running Sko Online 725232-200 Norge
2017 Online Nike Free Flyknit 5.0 Knit Vamp Publikum fikk Billy Idol, de fikk hans hitlåter, en liten bit av 80-tallet tilbake.