2017 Online Nike Free 5.0

KjøpNike Free 5.0 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Annicken Dedekam RÃ¥ge   

Design er mangt, og kanskje er det forbedringspotensialet i aller produkter som lokker designere til å endre på tingene slik vi kjenner dem.

2017 Online Nike Free 5.0, Denne tesilen er et eksempel på at noen vil noe mer med et produkt enn bare å la det gjøre jobben sin. En tesil forekommer som en sil der du putter teen oppi og lar vann renne gjennom, for deretter å avvente til teens stoffer har løst seg opp i det varme vannet og dannet – ja, te. Te er for mange kjent som tørkede blader fra en busk med ekstrakter i seg som frigjøres når det kommer i kontakt med kokende vann. Ekstrakter i te kan ha mange smaker, og ved flere anledninger brukes også tørket frukt og bær som smakstilsetning i te.

Kopp og skål
Når te er dannet i en kanne eller en kopp, tar vi vekk tesilen for å kunne nyte te av mange slag og smaksvariasjoner. Til det brukte man før i tiden en skål – altså underdelen til en kopp – og lot tesilen renne av seg der, for ikke å skape søl og flekker på bordet eller duken. Ofte består tesilen av et nett som er festet til en ring, og man kan enten legge nettet nedi tekannen eller direkte i en kopp. Slik er det også med lukkede tesiler i materialer som for eksempel rustfritt stål. Noen tesil-designere har dråpefangere eller skåler som følger med silen for å unngå søl.

2017 Online Nike Free 5.0 Objekt å vise frem
Mange tesiler har allerede et utseende, og ikke minst en funksjon som i alle fall til nå har fungert helt greit. Vi tenker ikke mye på at tesilen er et objekt vi vil vise frem, selv når vi drikker mye te. Kanskje har du allerede et dusin tesiler i skuffen allerede, alias julegaver fra år tilbake. Lett å kjøpe noe nyttig å lite i julegave. Bare symbolsk, naturligvis.

Ikke lek med maten. Eller?
[pull_quote_right]Vi har lært at vi ikke skal leke med maten. I alle fall har mange lært dette hjemme.[/pull_quote_right]En argentisk produktdesigner med navn Pablo Matteodo er ikke enig i dette. Han vil absolutt mye heller leke. Og hvorfor ikke – noe så kjedelig som en tesil kan med sikkerhet både få et snev av eleganse, for ikke å snakke om et humoristisk tilsnitt, i den grad det lar seg gjøre.

Sharky – en farlig fisk
Sånn er det blitt med denne, eller hils på Sharky. Denne hai-etterlignende tesilen har fått merkverdige egenskaper, slik som en finne som faktisk ligner en farlig fisk. Så når noen setter sine øyne på et produkt og forbedrer eller endre designet på det, får de oppmerksomhet. Matteodo får ”check” for god underholdningsverdi for sitt produkt. Det å følge med og se at teen blir te er både vakkert og spennende, understreker designeren.

Nye te-glass
Husk bare at du fra nå av må drikke teen din i et stort, gjennomsiktig glass, ellers forsvinner gleden det er å følge med når Sharky svømmer rundt i glasset og tøffer seg, og avgir te i glasset. Det er en ny og visuell te-opplevelse. Har du ikke te-glass, sier du? Flott, da vet vennene dine hva du nå trenger. Ett nytt produkt kan lett føre med seg mange nye. Bare harde gaver til jul, med andre ord.

2017 Online Nike Free 5.0 Tesiler og -kanner finner du i alle typer og prisklasser. Vi har plukket noen vi synes kunne passe til en te-glad venn, eller rett og slett til deg selv, fordi du fortjener det:


2016 New Nike Air Max 90 Woven White Gray Yellow/Color Herre Running Sko Norge
2016 New Nike Air Max 90 Woven White Gray Yellow/Color Herre Running Sko Norge
1. Tekanne Eva Solo kr 599
2. Tekanne Menu kr 529
3. Tesil Culinarix kr 99
4. Tesil Lindén kr 69
5. Tesil Alessi kr 168
6. Tesil Culinarix kr 149
7. Tesil Normann kr 139