2017 Online Nike Football

KjøpNike Football Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Hilde Demroen   Foto:   Kristoffer Hotvedt

Torsdag 9. januar blir det fullt trøkk på scenen, John Dee i Oslo. Da skal nemlig seks hedmarkinger og bandet Cacadou slippe utgivelsen av sitt tredje album, «Your Uncle’s Grave».

2017 Online Nike Football, Countryrockebandet Cacadous tredje album” Your Uncle’s Grave,” handler om havet, døden og kjærligheten. Og Gud. Hedmarkingene, som er i dag spredt fra Tigerstaden og 14 mil nordover med stopp på Hamar, beskriver seg som et alternativt countryrockeband. De seks medlemmene i bandet trakterer minst tre instrumenter hver, som spenner alt i fra bluegrass til blues; og til balkanmusikk.

Countryrockebandet Cacadou

2017 Online Nike Football Bandet består av Knut Kirknes som er vokalist, trompetist, trombonist og bekkenist, Erlend Wold på gitar, banjo, banjolin og trekkspill, Egil Berntzen er bassist, trekkspiller, pianist og klarinettist, Per Kirknes, gitarist, banjospiller, trombonist og bassist og så finner vi Hans Tore Rytterbakken på tromme og og trekkspill, til sist Roger Berntzen på gitar, bass, lap steel- og dobrospiller.

Guttene hadde sin oppstart i 2001, og fem år senere kom de ut med musikkvideoen «Favourite Time of the Year». I 2009 slapp de sitt etterlengtende debutalbum «At the Depot», som resulterte i mye oppmerksomhet rundt om i landet. De deltok blant annet på by:Larm, og stod på de fleste radiolistene i mange fylker.  Fansen kunne høre tittellåten fra albumet i den populære NRK tv-serien «Himmelblå».

Positiv feedback
I 2010 slapp de singelen «Geradeaus» og året etter kom oppfølgeralbumet «Tall Tales». Bandmedlemmene kan fortelle at de etter utgivelsen fikk mange spillejobber og brukte hele 2012 og deler av 2013 på å reise rundt i Norge for å underholde sitt publikum. Guttene har ikke ligget på latsiden, for siste halvdel av 2013 gikk med til innspilling av deres kommende album «Your Uncle’s Grave». I slutten av desember i fjor, slapp de singlen «Hoverman» som er av låtene de har på repertoaret.

Cacadouguttene får mange positive tilbakemeldinger på albumet som er spilt inn i Memphis Bound Studio. Nå er de er et energisk liveband, noe lytterne får bekreftet. Tidligere har innspillingene vært svært detaljorientert på instrumenter, lyd og rytme, men denne gangen har de vært veldig fokusert på å beholde litt av live-energien på opptaket. Lytter man nøye etter, kan man høre små spillefeil og noen småsure toner både her og der. Men dette velger de å se bort fra, og setter heller fokuset på energien og formidlingen av musikken.


Nike Air Max 2017 Black White Dame Running Sko Outlet Norge
Nike Air Max 2017 Black White Dame Running Sko Outlet Norge
2017 Online Nike Football Cacadous tredje plate «Your Uncle’s Grave» kommer ut på Aboretto Records, 9. januar. Konsert og slippfest på John Dee, Oslo, billett kr. 100,- (18 år leg.) Klokken 21.00.