2017 Online Nike Flyknit Trainer

KjøpNike Flyknit Trainer Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Kulturmagasinet Plnty har brukt sommeren på å finne stoff og fine folk å intervjue og fotografere. Vi har skrevet og redigert. Nå er vi ute med en splitter ny utgave. Last den ned til iPaden din her.

2017 Online Nike Flyknit Trainer, Finn Plnty på iTunes her

PUNK: Vi gjør vel hva faen vi vil!
Hva skjedde med punken? Når vi er ute og snakker med folk, så er det oppstått en ny forståelse for punkbevegelsen, og hva den protesterte imot. Naturligvis er det alltid lettere å se ting retrospektivt. Men hvordan utvikler punkmusikken seg videre? På forsidebildet ser du rett i blikket på Linn Solemdal Andersen. Hun er vokalist i Baby Hollywood. Bli kjent med henne og bandet Quarter Wolf Marius Kromvoll og Paul Daniel. Les hva de mener om utviklingen.

2017 Online Nike Flyknit Trainer Satire på sprayboks
Vi har fulgt gatekunstneren «Math» som invitert til å være med å lage utstilling i Galleri Blank Space i Oslo nærmere desember. Noen føler det problematisk at gatekunsten kommer innomhus, mens andre gleder seg over at den blir undersøkt og anerkjent. Da vi gjorde research, kom vi over historier om hvordan et stort engelsk selskap har solgt Banksy-grafitti ved å rive ned vegger og bygge dem opp igjen på auksjoner. Makten er rå i kampen mellom uttrykket og det etablerte.

Et vindpust fra Europa
Vi har besøkt en nabolagskafé på Bislet i hovedstaden, og der har vi sett at det ikke er nordisk kultur som er hovedfokus. I kafeen og i den tilsluttede interiørbutikken Eske, regjerer Karina Lilleeng Holmen et ganske lokalt rike som består av svært så internasjonale impulser.

– Selv om norsk og skandinavisk design er i vinden om dagen, bærer fortsatt den lette brisen fra Europa med seg et menneskelig aspekt som vanskelig kan utkonkurreres, sier hun.

Karmakamelonen
I årevis har karmakamelonen Dominic Greham hatt en finger med i spillet. Han er en ekte musikkelsker og finner måter å introdusere musikere på, som de selv ikke vet om. Han har vært utelivskonge i Paris, og en grå eminense i Oslos uteliv. Nå nyter han dagene i jobben som navet på designhotellet The Thief i Oslo, hvor hans lidenskap ligger i å arrangere konserter.

2017 Online Nike Flyknit Trainer Er du interessert i småting, interiørtips og vil få tips om de aller siste tekniske saker og ting som kan utføre de merkeligste oppgaver i dagliglivet? Ja, da skal du følge med på tipssidene våre.

Kunstdiplomatiet
Les om hva Utenriksdepartementet gjør når de skal kjøpe inn kunst og design til Norges ambassader der ute i verden, og om hvordan kunst og kultur brukes som kommunikasjon mellom kulturer. Se Oslo i bilder og få med deg Pushwagners utstilling i høst, på galleri FineArt, og mye mer.

Finn Plnty-appen til iPad på iTunes her.

2017 Online Nike Flyknit Trainer Har du tips eller tilbakemeldinger? Kontakt oss på post@plnty.no


2016 Nike Air Max Sequent Gray Blue Dame Running Sko Online Outlet 719912 405 Norge
2016 Nike Air Max Sequent Gray Blue Dame Running Sko Online Outlet 719912 405 Norge
Bidragsytere i denne utgaven er fotografene Ann-Helen Moen Nannestad, Ida Brekke, Karoline Billehaug og Kristian Jøraandstad. Stylister: Siri Wergele Haugen og make up/hår-artister: Inger Lise Moa. Modeller: Karoline Billehaug, Billy Bob og Thea Marie Lode Engerud / PHOLK