2017 Online Nike Dunk CMFT PRM

KjøpNike Dunk CMFT PRM Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Samarbeidet mellom Filippa K og Little Liffner var på alles lepper. Nå kommer enda en veskekolleksjon. 

2017 Online Nike Dunk CMFT PRM, LES OGSÃ…: Filippa K lar deg leie ditt neste antrekk

I fjor høst ble det kjent at Filippa K lanserte sin første veskekolleksjon i samarbeid med det svenske tilbehørsmerket Little Liffner. Kolleksjonen bestod av en doktorveske og to ulike varianter av sadelvesken.

2017 Online Nike Dunk CMFT PRM Vi ville skape en veskekolleksjon som fremhever den tidløse kvaliteten i vår estetikk. Veskemodellene er enkle, men med et sterkt uttrykk som appelerer til Filippa K-kvinnen , sa Nina Bogstedt, Head of Design hos Filippa K i forbindelse med lanseringen. 

LES OGSÃ…: Norsk motemerke debuterer med veskekolleksjon i gjenbrukt pels

Nå fortsetter samarbeidet mellom de to svenske motemerkene, også denne gangen som en eksklusiv capsule-kolleksjon. Kolleksjonen beståer av to håndlagde vesker som tar utgangspunkt i balansen mellom det raffinerte og det tilbakelente, og resultatet er en liten skulderveske og en pouch i kanvas og konjakkfarget kalveskinn.

Vi elsket å samarbeide om den første kolleksjonen, og det var gøy å utvide samarbeidet og jobbe med også konjakkfarget skinn i tillegg til den lyse paletten for SS16-kolleksjonen. Resultatet er fantastisk , sier Bogstedt i en pressemelding. 

2017 Online Nike Dunk CMFT PRM Jeg er kjempeglad for å få fortsette samarbeidet med Filippa K denne våren. Deres signaturstil av myk minimalisme tiltaler meg og fungerer spesielt godt for våren ved å tilføre en touch av sporty , sir Paulina Liffner von Sydow, grunnlegger og designer hos Little Liffner om samarbeidet. 

Kolleksjonen er tilgjengelig fra 17.mars i utvalgte Filippa K-butikker, på Filippa-K.no samt på LittleLiffner.com.


2016 Nike Kyrie 2 Classic Black Gold Dame Basketball Sko Discount Norge
2016 Nike Kyrie 2 Classic Black Gold Dame Basketball Sko Discount Norge

2017 Online Nike Dunk CMFT PRM