2017 Online Nike Cortez Oxford Cloth

KjøpNike Cortez Oxford Cloth Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Ellos fortsetter sin Mitt liv, min historie-kampanje, og denne gangen er det Sarah Jessica Parker som forteller sin historie.

– Mer rotehode enn stilikon

2017 Online Nike Cortez Oxford Cloth, Skuespiller Sarah Jessica Parker forteller åpenhjertig og personlig om oppveksten og om hvor hardt hun har kjempet for å nå drømmene sine. Hun prater også om kjærligheten til New York, og sammeligner sitt eget liv med det hun fremstilte i sin rolle som Carrie i tv-serien Sex og Singelliv.

– Akkurat som Carrie elsker jeg mote og klær, og jeg er veldig glad i å pynte meg til spesielle anledninger. Men det viktigste for meg er å ha klær som funker i hverdagen som småbarnsmor, forteller Sarah Jessica Parker i filmen for Ellos.

2017 Online Nike Cortez Oxford Cloth – Jeg baserer påkledningen min på hvor jeg befinner meg i livet, så stilen min har selvfølgelig fornadret seg oppigjennom årene. Kikker man gjennom garderoben min nå signaliserer den mer rotehode enn stilikon, fortsetter hun.

Tror mange kan kjenne seg igjen

I filmen, som er innspilt på et teater i New York for å knytte det hele til hvor hun i sin tid startet karrieren, viser Sarah Jessica Parker plagg fra Ellos kommende kolleksjon med nøkkelplagg som en stripete genser med båthals, et mellomblått jeansskjørt med knapper og en hvit, rundhalset og finstrikket genser.

– Selv om Sarah Jessica Parker har et liv og en garderobe som de fleste av oss bare kan drømme om har hun faktisk mer til felles med kundene våre enn man kanskje tror ( ) Sarah er en trebarnsmor midt i livet, med alt hva det innebærer, noe jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, sier Åse Peterson, Marketing Campaign Manager for Ellos.

Mitt liv, min historie

Sarah Jessica Parker går i fotsporene til kvinner som Helena af Sandberg og den svenske artisten og it-girlen Loreen.

2017 Online Nike Cortez Oxford Cloth – Det føles spennende å samarbeide med Ellos fordi de legger ned så mye arbeid og mange tanker rundt varemerket sitt. Kreatørene som jeg har jobbet med er dessuten fantastiske, noe som har vært helt herlig, sa Loreen om kampanjen.


2016 Nike Kyrie 2 Classic Independence Day Dame Basketball Sko Discount Norge
2016 Nike Kyrie 2 Classic Independence Day Dame Basketball Sko Discount Norge