2017 Online Nike Cortez Anti-Fur

KjøpNike Cortez Anti-Fur Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Elsker du mote, er glad i å ta bilder og drømmer om en jobb i motebransjen? Da kan det være deg Hugo Boss og W Magazine er på jakt etter. 

Neste generasjons fotografer

2017 Online Nike Cortez Anti-Fur, W Magazine og Hugo Boss lanserer The Shot, en jakt på det neste store talentet innen motefotografi. Vinneren av konkurransen får muligheten til å skyte en moteserie for septemberutgaven av W Magazine.

– På W er vi alltid på jakt etter nye talenter. Magasinet har lenge vært en kreativ inkubator for fotografer som tar sjanser og presser grenser. Det å oppdage nye talenter er en del av vårt DNA, og med The Shot ønsker vi å støtte den neste generasjons fotografer, sier sjefsredaktør i W Magazine, Stefano Tonchi i en pressemelding.

2017 Online Nike Cortez Anti-Fur – Jeg er glad for å være en del av dette store prosjektet med W, som støtter kreativitet innen motefotografi. Det er så mange lovende talenter innen dette området, og jeg gleder meg til å gå videre med de første bidragene, sier kreativ leder hos BOSS Womenswear, Jason Wu.

Slik deltar du

Besøk wmagazine.com/submissions og følg instruksjonene som blant annet går ut på å laste opp tre originale bilder. Bidragene vil bli vist på W Magazine der publikum kan være med på å stemme på bildene som vil være i fokus i sosiale medier, via plattformene til W Magazine. For konkurransen har W Magazine slått seg sammen med Tumblr som også vil dele konkurransen i sitt kreative forum.

Jakten er åpen for alle fotografer rundt om i verden som er 18 år eller eldre og som tidligere ikke har skutt for et stort amerikansk motemagasin.

Talentjakt

Det er ikke første gang W Magazine jakter på nye talenter. I fjor lanserte motemagasinet #WmagModelSearch via Instagram hvor vinneren ble signert av IMG modeller og fikk gå på catwalken under New York Fashion Week. SW dedikerer også en månedelig utgave og en årlig Who s Next-utgave til lovende talenter som påvirker verdens syn på mote, film, kunst og design.

2017 Online Nike Cortez Anti-Fur For mer info om The Shot se wmagazine.com/the-shot. Jakten er åpen fra 1.mars til 30.april. Vinneren vil bli annonsert i mai og omtalt i septemberutgaven av W.


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers White Red 844364-016 Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers White Red 844364-016 Herre Sko Sale Online Norge
TONEANGIVENDE: W Magazine er et av våre mest toneangivende motemagasiner. Foto brukt med tillatelse.