2017 Online Nike Blazer Low

KjøpNike Blazer Low Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Kleskjeden Bik Bok setter kropp, helse og sjel i fokus med ny livsstilskolleksjon. Se bildene fra Balance-kolleksjonen her. 

2017 Online Nike Blazer Low, LES OGSÃ…: Se Vibeke Klemetsens yogakolleksjon

Balanse og harmoni

Dagens samfunn beveger seg i høy hastighet, i takt med høy krav og et evig jag om alltid å være online vokser et ønske om og behov for personlig balanse og harmoni frem, heter det i pressemeldingen fra kleskjeden.

2017 Online Nike Blazer Low Det kan mest sannsynlig Bik Boks kunder kjenne seg igjen i, og er nettopp det den nye linjen handler om.

LES OGSÅ: Derfor bør du trene yoga

Kropp, helse og sjel i fokus

Filosofien bak livsstilskolleksjonen Balance er å sette kropp, helse og sjel i fokus med behagelige fritidsplagg som skal passe like bra til en coffee to go som til en shoppingdate med venninner eller en rolig kveld i sofaen.

Vil du ha flere tips til digg lounge wear? Se våre favoritter her.

Moderne sporty chic

2017 Online Nike Blazer Low Balance betegnes som en moderne versjon av sporty chic og skal være en fusjon mellom yoga-inspirerte passformer og trendy minimalisme.

Kolleksjonen er en enkel basisgarerobe som dyrker en moderne, sunn livsstil der mindfullness, en sterk identitet og indre ro står sentralt med kvaliter som modal, kasjmir og rene bomullskvaliteter.


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Grey White 844364-010 Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Grey White 844364-010 Herre Sko Sale Online Norge

2017 Online Nike Blazer Low