2017 Online Nike Air Presto 5.0

KjøpNike Air Presto 5.0 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

[h5]Fans av stilren og funksjonell design har lenge hatt en svakhet for Rosendahls Grand Cru karaffel.[/h5][one_half]

Også moderne drikkeglass hører til serien, som passer perfekt på det moderne middagsbordet.[/one_half][one_half last= last ]Karaflens materialer er klart glass og mattpolert stål, noe som gjør designet tidløst. Produsenten Rosendahl har, etter at Tom Ford benyttet karaflen i sitt gjennomestetiske spillefilmunivers, hatt lyst til å hylle den ikoniske og internasjonalt anerkjente karaffelen som designobjekt. Resultatet er Soft – en mykere utgave av den kjente klassikeren med en feminin touch og tilhørende glass.

2017 Online Nike Air Presto 5.0, Det er lite å si om Rosendahls kjente Grand Cru-karaffel med de oppadgående linjene og det majestetiske formspråket, annet enn at produsenten har gjort den mykere i formen, og dermed mer anvendelig i flere hjem enn hos de som lever i et strengere designregime. Den nye karaflen er likevel skulpturell i sitt uttrykk med vakre buede linjer. Karaflen er rommelig og bred bunn med plass til i alt 1 liter, og en slank hals gjør karaffelen lett å helle fra. Den klassiske signaturen er stålmansjetten, som diskret er integrert i designet. Ripssaft, vann eller rødvin, appelsinsaft eller annen smakelig drikke smaker godt i et design som både er funksjonell og vakker.
[/one_half]


Nike Hyperdunk Flyknit 2016 Silver Gray Storm Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk Flyknit 2016 Silver Gray Storm Herre Sko Sale Online Norge
Soft-karaffelen rommer 1l og koster 219,00 kr. (veil.). Soft drikkeglass i pakning på 4 stk. koster 169,00 kr. (veil.).

2017 Online Nike Air Presto 5.0