2017 Online Nike Air Max Shake Evolve

KjøpNike Air Max Shake Evolve Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Annicken Dedekam RÃ¥ge   Foto:   Posten Norge/Kristin Granli

Det er aller første gang at Posten Norge gir ut frimerker med motemotiver på. Motivene på frimerkene er av de norske designerne Nina Skarra og Camilla Bruerberg.

2017 Online Nike Air Max Shake Evolve, For aller første gang noensinne utgir Posten Norge frimerker med motiver av norsk klesdesign på. Det er designerne Nina Skarra og Camilla Bruerberg som er plukket ut.

Camilla Bruerberg debuterte som designer på Oslo Fashion Week i 2010.

2017 Online Nike Air Max Shake Evolve Spennende å gi ut norsk design
De nye frimerkene kommer i salg i januar. De to designerne som pryder de norske frimerkene med sine klesplagg, representerer henholdsvis design til kvinner og menn. Skarra viste sin kolleksjon i New York i høsten 2012, og Bruerberg er best kjent for sitt klesdesign for menn, i hovedsak strikk og digitalt teksttrykk.

– Det er spennende å gi ut frimerker med norske motedesignere som markerer seg i utlandet. Temaer er nytt for Posten, og vi synes det er hyggelig å kunne markere at det skapes motedesign på høyt nivå i Norge, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten.

Elsket av europeiske filmstjerner
Nina Skarra startet sin karriere som illustratør og grafisk designer og Art Director innen reklame, TV- og filmproduksjon i London og New York. I 2005 gjorde hun alvor av sin særegne interesse for tekstil, og lanserte sin første kleskolleksjon. Hun ble snart oppdaget av europeiske mote-elskere, og hennes klær er båret av både kjendiser og kongeligheter. Den franske moteuken inviterte henne til å vise kolleksjonene i Paris.

Camilla Bruerberg ble uteksaminert fra Oslo kunsthøyskole i 2008 og viste sin første herrekolleksjon på Oslo Fashion Week i 2010 under «Årets debutant». Burerberg henter inspirasjon fra norsk klestradisjon, strikk og print. Hun har blant annet jobbet med band som Röyksopp, Morten Harket, Det norske teater og andre kulturinstitusjoner.

2017 Online Nike Air Max Shake Evolve Nina Skarra viste sin kolleksjon på New York Fashion Week i 2012.


2016 New Supreme x Nike Air Max 98 Gray Blue Herre Running Sko 844694-400 Norge
2016 New Supreme x Nike Air Max 98 Gray Blue Herre Running Sko 844694-400 Norge
5090 eksemplarer
Motivet av Skarras design er tegnet av Esra Røise og er hentet fra Autumn/Winter kolleksjonen 2012. Utformingen av frimerkene er gjort av Kristin Granli. Hvert frimerke er trykt i et opplag på 5090 eksemplarer.