2017 Online Nike Air Max 90 Huarache

KjøpNike Air Max 90 Huarache Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Annicken Dedekam RÃ¥ge   Foto:   Bang & Olufsen

Det er når TV-skjermen henger i løse lufta at en blir interessert. En flatskjerm er jo en flatskjerm og er noe alle har. Men helt trådløs er den ikke.

2017 Online Nike Air Max 90 Huarache, Bang & Olufsen er kjent for sitt gode og spennende design. Dette produktet er det designeren Anders Hermansen som har tegnet. Å ha anlegg i stuen fra B&O har til alle tider blitt assosiert med tunge statussymboler. For designelskerne, naturligvis. 

Så er også B&O opptatt av hvordan produktet deres er designet. Materialvalget er børstet stål som er lakkert. Men dette gir produktet et litt røft utseende, som sammen med enkle linjer blir til noe du vil ha i stua. Ikke bare lanserer B&O en flat TV som også elegant kan henge i løse luften, eller stå på gulvet.Men har de plassert TV-en på veggen og har kona satt potteplanter på høytalerne? Det er nemlig det store spørsmålet når det kommer til dagens designkrav i hjemmet. B&O byr denne gangen også på snasen teknologi, som gjør at du kan trives med led skjerm og maskineri nok til å vise høykvalitetsbilder.

2017 Online Nike Air Max 90 Huarache Ryktene sier at musikkelskerne blåste en lang marsj i utseende og kjøpte NAD for lydens skyld. Og det gjør de nok ennå.

Det er ingen hemmelighet at B&O designer teknologiske produkter som ikke skal sjenere et vel gjennomtenkt interiør, heller tvert imot. Når B&O bestemmer seg for å lage et teknologisk produkt, så vil man gjerne smykke hjemmet sitt med ett. Hvis man har råd. For det er heller ingen hemmelighet at produktene til B&O ikke kommer som gule priser.


2017 Nike Zoom Kobe Icon Sneakers
2017 Nike Zoom Kobe Icon Sneakers"Kobe"Purple Blue Herre Basketball Sko Norge
Når det er sagt, påstår B&O at de denne gang har laget sin første TV noensinne som har sterke audiovisuelle kvaliteter i tillegg til design. Om det får eksperter uttale seg, vi andre kan gjerne nyte synet av en TV i fri utfoldelse.