2017 Online Nike Air Max 90

KjøpNike Air Max 90 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Hilde Demroen   

Denne uken var det en god blanding av musikere som spilte live på Gamla i Oslo.

2017 Online Nike Air Max 90, Dørene åpner klokken 20.00 denne tirsdagskvelden og fremmøte av publikum er heller magert ennå denne kvelden.

Dette er et band man virkelig får lyst til å ha med seg på vorspiel. (Foto: Martin Jensen.)

2017 Online Nike Air Max 90  To av bordene er opptatt, et godt voksent par ved det ene bordet i hjørnet, og to unge venninner har satt seg godt til rette ved et bord midt i lokalet. Når klokken nærmer seg 21.00, står det første bandet av kveldens fem annonserte på scenen. Tre sjarmerende gutter i trioen kaller seg Kåre K trio, og dette er deres første spillejobb noen gang.  De rullerer på de forskjellige instrumentene, trommer, gitar og bass, og synger flerstemt korsang. Ett av medlemmene har rollen som komponist.

– Kan det være at det er litt tidlig for Oslofolket, sier en de tre musikerne på scenen, som fører til latter blant de fremmøtte.

Gamla er en musikkscene i Oslo sentrum som holder til i bygget til Stortorvets Gjestgiveri. Den sjarmerende gamle murbygningen fra 1699, setter en god ramme for mye spennende musikk som pop, roots, rock og retro, og har presentert live musikk siden 1972.

Meget Øl på Gamla
Nei, vi snakker ikke om et publikum som har fått for mye å drikke, men band nummer to som entrer scenen denne kvelden er Meget Øl. Dette er guttene som spiller i alle rom, inkludert kjøkken og bad. Det må nevnes at bandet har blitt Norges fremste eksponent for pre-ironisk kjellermusikk og de har holdt sammen i snart ti år.

2017 Online Nike Air Max 90 På dette tidspunktet er det kommet flere folk i lokalene, så Kåre K trio hadde antakelig rett. Oslos musikkpublikum liker å komme senere.

Plnty benytter pausen til å ta en prat med bassisten i rockebandet Meget Øl.
– Vi i bandet har kjent hverandre siden barneskolen og har hatt kontakt siden, sier bassist Nikolai Fullman.
Innimellom praten, er det et par stykker som kommer bortom Fullmann og gir han en anerkjennende klapp på skuldern. Fullman forteller at alle bandene har gått sammen for å arrangere denne kvelden.
– Dette er en slags «venners venner-fest»,  sier han.
Det Oslobaserte bandet har ikke bare hatt spillejobber i Oslo.
– Vi har også spilt på Festivalplassen i Arendal, kan Fullmann fortelle.

Gruppa PapaSiv er et popband bestående av seks lekne musikere. (Foto: Andreas Gundersen)

2017 Online Nike Air Max 90 Kule, nye band
Inglorious Retards, er et ganske funky, hardcore punkband. De greide virkelig å få fart i publikum. Med sine nord-norske tekster, drikke- og politiske og en liten smule perverse viser, var dette nok til å få i gang blodomløpet hos fansen. Her ble punkefoten vekket til live.

Det fjerde bandet som skulle gjeste scenen denne stemningsfulle tirsdagskvelden, var bandet, Kvalkvatn.
De åtte musikerne spilte artige visesanger med innsalg av tøffe beats og fuzz- gitar prestasjoner, samt herlige innslag av klarinett, fele og banjo. Dette er et band man får lyst til å ha med seg på voirspiel.

Nest siste band, PapaSiv, er et fengende popband som består av seks lekne musikere. I spissen for bandet står vokalist Siv Marit Klefstad Egseth med sin utrolige vakre stemme som kan få mye til å smelte.

2nd Class aktuell med ny EP
Det siste bandet som skulle avslutte denne kvelden, var 2 nd Class People, som også har gitt ut sin første EP i disse dager. De fire musikerne skriver alle tekstene sine selv og komponerer egne melodier. Deres musikksjanger er groovy stonerrock med psykedelisk tvist, og musikerne blir inspirert av band som Arctic Monkeys, Queens of the Stone Ages, The Doors og diverse 60-tallsmusikk. Før bandet skulle opp på scenen, huket Plnty tak i vokalisten for å spørre om det var nerver til stede.

– Ja, gjett om! Må innrømme at jeg er litt nervøs nå, men det går seg til når jeg kommer opp til bandet mitt og når vi kommer i gang med låtene, sier vokalist og gitarist Sondre Storli før bandet presenterte en flunkende ny låt fra repertoaret sitt.

Ivrig fan
Blant publikum finner vi Susanne Sørensen som har vært med helt fra begynnelsen denne kvelden. Det var ett spesielt et band hun kom for.
– 2 nd Class People, så klart! De har fengende feelgood musikk, samtidig som noe av det er chill, sier en yr fan. Hun føyer til at musikerne er veldig engasjerte på scenen, noe som igjen smitter over på publikum.

Neste gang håper vi at dette arrangementet blir lagt på en helgedag, slik at flere får muligheten til ”å tan helt ut!”

 


2016 Nike Kaishi 2.0 SE Red Ink Herre Running Sko Online Shop Norge
2016 Nike Kaishi 2.0 SE Red Ink Herre Running Sko Online Shop Norge