2017 Online Nike Air Max 2019

KjøpNike Air Max 2019 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Hilde Demroen   Foto:   Mattis Janitz/Geir Mogen

Det er mye som skjer på konsertfronten. Det er bare å finne frem pub- til pub-skoa, skinnjakken eller vårkjole og skyhøye platåsko, og nyte den gode musikken Oslo har å by på.

2017 Online Nike Air Max 2019, Her finner du våre anbefalinger i mai.
3. MAI spiller Mike Stern på Cosmopolite.  Stern er en av de fremste gitaristene i sin generasjon, og har fire Grammy-nominasjoner. Denne gangen har han med seg saksofonisten Bill Evans, som skal være med å dra i gang låter i fra Sterns nyeste album, «All Over The Place».

Bandet består av:

2017 Online Nike Air Max 2019 Mike stern – gitar
Bill Evans – sax
Dave Weckl – trommer
Tom Kennedy – bass

Bandet Ping spiller på John Dee 11. mai.

4. MAI er det duket for konsertparty på Gamla midt i Oslo sentrum. Denne kvelden spiller:

Kl.21.30 Napoleon (UK)
Kl.22.15 Now, Voyager (B)
Kl.23.00 Urma Sellinger (Swe)
Kl.23.45 Walking With Strangers (Swe)
Kl.00.45 Byry Tomorrow (UK)

2017 Online Nike Air Max 2019 5. MAI spiller det franske bandet Nour Harkati på Smelteverket i Oslo. Hvis du er glad i en blanding som går fra jevne ballader til dynamiske bluesrytmer, er det verdt å ta turen til Smelteverket denne kvelden.

5. MAI blir det også jazzkveld på Den Gamle Major. Three Jolly Bargemen skal jazze opp lokalet med groovi gitarjazz, samt elementer av soul og funk. Trioen består av:

Eivind Ystrøm Petersen – gitar
Ole Kristian Wetten – bass
Fredrik Bechensten – trommer

2017 Online Nike Air Max 2019 10. MAI får utestedet Mono besøk av Seven Doors Hotel. Dette countryrock-americana- bandet startet i 2003 og har 10- årsjubileum i år.  De gav ut debutplaten”Seven Doors Hotel” i 2006, og har gitt ut tre album til sammen. Får vi gleden av det fjerde i løpet av 2013?

Bandet består av:

Alexander Lindbäck – vokal/gitar
Bjørn Harald Tveråli Winge – gitar/kor
Kenneth Bjørdal – tangenter/kor
Finn HÃ¥kon Borgi trommer
Tor Ånon Kleivane – bass

11.MAI står Ping på scenen på John Dee. Bandet spiller musikk som spenner over alle sjangergrenser, alt i fra 60-tallselementer til moderne metall og elektronika. Bandmedlemmene har sin inspirasjon fra ulike artister som Zappa, Melvins, Fred Frith, Ween, DEUS, Tom Waits og Wilco.

Her inviteres du inn i et underlig, men absolutt et fengende musikalsk landskap.

Bandet består av:

Jørgen Greiner – vokal/bass
Mattis Janitz gitar
Thomas Haugbro – gitar
Tore Hofstad – keyboards
Claes Terjesen – trommer

Departure er et band fra Trondheim som spiller vakker pop og fengende rock.

15. MAI spiller Michael Ruff Band på musikkscenen på Cosmopolite i Oslo. Flere kjenner Ruff som en fantastisk låtskriver og musiker, som er i stand til å berøre publikum på en svært personlig måte. Er du glad i lett country, blues, gospel, via rock til jazzete arrangementer og latin, da kan det være at denne amerikaneren treffer deg rett i hjertet.

Bandet består av:

Michael Ruff – vokal/keyboard
Marco Mendoza – bass
Joey Heredia – trommer
Toshi Yanagi- gitar

16. MAI gjester ørkenrockerne i Tinariwen, Cosmopolite. Bandet har sitt utspring i Tuareg-folket i Vest-Sahara, nord i Mali, og deler deres dramatiske historie. Bandmedlemmene har en helt spesiell fortid bak seg, som går tilbake til året 1979. De fant hverandre i en flyktningleir i nabolandet Libya, der tuarene hadde bånd til diktator Muammar Kadhafi. Og siden den gang, har karene holdt sammen.

Musikken deres er en groovy blanding av folkemusikk fra den vestafrikanske ørkenen og den råeste, mest innbitte rhythm ´n and blues. Tinariwen har blant annet varmet opp for Rolling Stones i Dublin. Dette er et band man virkelig blir nysgjerrig på.

23. MAI står den legendariske polske trompetisten Tomasz Stanko på scenen på Cosmopolite. Denne mannen har vært en sentral figur på Europas og verdens jazzscene i flere tiår.

Han har med seg sin kvartett, som består av:

David Virelles piano
Thomas Morgan kontrabass
Gerald Cleaver: trommer

30. MAI spiller Departure på John Dee. Trondheimsbandet fokuserer på de fengende og vakre popmelodiene, samtidig som de har en fot godt plantet i rocken. De er opptatt av å holde fast ved sin identitet, tross inspirasjon fra band som Jimmy Eat World, The Killers og Your Vegas. Debutalbumet Razorblades and Lemonade ble sluppet i april.

Bandet består av:

Erlend Angelsen – gitar
Trond Lindset – vokal
Adam Storli – gitar/ keyboard
Morten Hagen – bass
Fredrik Jenssen – trommer

HVER SØNDAG kan du oppleve Oslobandet Frank Znort Quartet på utestedet Blå, helt gratis. Bandet består i dag av et dusin faste musikere og et stadig økende antall gjesteartister. Det er nesten ikke den musikksjanger de ikke er innom, alt fra jazz til calypso, fra blues til soul ispedd reggae, rock og punk.


2016 Nike Kaishi 2.0 SE Black White Dame Running Sko Online Shop 833457-011 Norge
2016 Nike Kaishi 2.0 SE Black White Dame Running Sko Online Shop 833457-011 Norge
Neste gang du skal ut på søndagstur, kan du sveive innom Blå for å fylle på med mer energi. Du blir neppe skuffet!