2017 Online Nike Air Jordan Large Size

KjøpNike Air Jordan Large Size Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Hanna Gjelsvik Berg/Stine Cecilie Granlund   Foto:   Ann-Helén Moen Nannestad

En opphavsmann fra Bamble og en designer fra Trondheim kan utrette mye for folk som har det ganske ille.

2017 Online Nike Air Jordan Large Size, Hanne-Lene Halsen (23) fra Trondheim har nettopp vist sin avgangskolleksjon ved linjen for kunst og design mote og produksjon på Høgskolen i Oslo og Akershus.Modeller: Henrik og Margrete

 Visningen ble holdt i Kulturkirken Jacob i Oslo i slutten av juni.

2017 Online Nike Air Jordan Large Size Halsen har tatt utgangspunkt i et allerede eksisterende klesmerke som heter Kingdom. Dette er et nystartet idealistisk klesmerke fra 2012. Klesmerket er «nonprofitt», som vil si at produsentene selv ikke sitter igjen med et stort overskudd fra slaget av klærne, men at inntektene skal komme vanskeligstilte tilgode. Klærne hun har tegnet og sydd, er et forslag til Kingdoms kolleksjon neste sommer. Halsens kolleksjon er laget av økologiske materialer og er innenfor rammene av etisk produksjon. Hovedelementet i kolleksjonen hennes er print, som skal uttrykke det sosiale og menneskelige aspektet i merkevaren.

Inspirert av skatere
Designeren har hentet sin inspirasjon fra sportstøy og den urbane gatekulturen. Dette går også igjen i Kingdoms grunnleggende energi og logo løven: ungdommelig energi og positiv råskap og ikke minst handlekraft. Opphavsmannen til Kingdom er Daniel Joachim Kleiven fra Bamble i Telemark. Han studerer til master på BI i Oslo. Etter et tre måneders opphold i Uganda, fikk Kleiven behov for å hjelpe fattige og kom på ideen om et klesmerke som skal selge til inntekt for de som trenger det mer. Klesmerket samarbeider med Plan Norge og Transitions Global.

– Stilen til skatere har inspriert en del av ideene til kolleksjonen, sier Hanne-Lene Halsen og forklarer at kolleksjonen er ment å både være komfortabelt og kul. Målet er at klærne skal skape glede og at man skal bli lystig av å ha dem på seg.
– Hovedfokuset ligger på printet. Printet er inspirert av abstrakt kunst, og det er spennende å jobbe med noe som gjør at hver enkelt person skal få mulighet til å tolke motivene ulikt.

– Hvordan skiller ditt design seg ut i fra det som allerede finnes på markedet?

2017 Online Nike Air Jordan Large Size – Det som gjør mitt design særegent er nok printene. Det gir plaggene det lille ekstra, og kan bidra til å styrke merkevaren.

– Hva er dine planer for fremtiden?
– Jeg er så heldig at jeg har fått et internship hos HellyHansen, noe jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg trives godt med å jobbe med Kingdom, for det de driver med er veldig meningsfylt. De har kompetanse til å gjøre en forskjell, og vil gjerne utrette noe mer enn å bare lage klær. Vi deler de samme verdiene når det gjelder det som ikke er bra her i verden.


2016 Nike Roshe Run Red Dame Sneakerboot QS Outlet Norge
2016 Nike Roshe Run Red Dame Sneakerboot QS Outlet Norge
– Hva er dine tanker om bærekraftig produksjon?
– Den kolleksjonen jeg nå har designet er et samarbeid med Kingdomstyle.no, hvor overskuddet går til sosiale prosjekter. En av grunnene til at jeg ville jobbe med dem er fordi de har fokus på fairtrade, og materialene vi jobber med her er økologiske og klærne etisk produsert.

2017 Online Nike Air Jordan Large Size