2017 Online Nike Air Jordan Imminent

KjøpNike Air Jordan Imminent Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tekst:  Hilde Demroen   Foto:   Ann-Hélen Nannestad

Erik Almås stakk av med seieren for årets fotografipris på Nordic Light International Festival of Photography 2013 i Kristiansund.

2017 Online Nike Air Jordan Imminent, Det var full jubel i salen da juryformann Erik Fuglseth leste opp navnet til Almås. Publikum var raske med å reise seg opp fra stolene og applaudere frem reklamefotografen fra Trondheim.

– Det er en stor ære å motta denne prisen. Dette er en veldig sjenerøs pris, sa en rørt Almås.

2017 Online Nike Air Jordan Imminent Fotograf Erik Almås har mange år med utdanning og arbeid bak seg i USA.

Tidligere vinnere av prisen er blant annet Morten Krogvold, Knut Bry og Per Maning. Krogvold satt på første rad da prisen ble utdelt og underbygget stemningen da han ropte anerkjennende ut i salen: «We love you!»

Vinner av årets fotograf under Nordic Light International Festival of Photography: Erik Almås.

Vant 100.000 kroner
Almås får en sjekk på 100.000 kroner for arbeidet med å oppnå stor suksess som fotograf i USA. Han sa i takketalen at han ønsker å gi 25.000 til vinneren av Photographic Graduate of the Year, som deles ut siste helg i april 2013. Dette er en kategori for alle avgangsstudenter som utdanner seg innen fotografi i Norge, arrangert av Nordic Light International Centre of Photography.

2017 Online Nike Air Jordan Imminent Juryformann Fuglseth beskriver Erik Almås som en «fotografisk historieforteller i verdensklasse med en ydmyk tilnærming til faget som er svært unorsk».
– Fototeknisk er han brilliant med en fotografisk forståelse, like solid som grunnfjellet i Trondheim, uttalte Fuglseth.

Juryformann Erik Fuglseth gratulerer med seieren.

Fra DJ til fotograf
I 1994 sto Almås bak DJ-pultene på diskotekene i Trondheim og snurret plater.  Dette ble litt for lite kreativt i lengden, og kameraet fikk mer og mer av hans oppmerksomhet. Han bestemte seg for å søke fotolinja ved Sogndal Folkehøgskole. Det var etter et år på skolen at den trønderske reklamefotografen Geir Tore Nergaard oppfordret Almås til å reise utenlands. I 1995 satte han seg på flyet til San Francisco, hvor han studerte i fire år ved Academy of Art University. I denne tiden fikk han oppdrag fra Se og Hør for å dekke kronprins Haakons studier i San Francisco. Pengene kom godt med til å finansiere dyre studier. Etter dette fikk Erik Almås en assistentjobb hos den anerkjente reklamefotografen Jim Ericson.

2017 Online Nike Air Jordan Imminent Norsk suksess i USA
I dag er Almås virke som fotograf blitt en stor, norsk suksess i USA. Men suksessen har ikke kommet gratis. Han har mange års blodslit bak seg.

Erik Almås har oppnådd å få store reklamekunder som eksempelvis Absolut vodka.

– Min suksess er fruktene av beinhardt arbeid og «stå på»-mentalitet. Det er viktig hele tiden å utvikle sitt eget uttrykk, og ikke minst å markedsføre seg selv i et tøft marked, sier Almås.

På kundelisten har han store kunder som Toyota, Microsoft, Harley-Davidson, Hilton Hotels, American Airlines, Nike, Puma, Absolut Vodka, alle representert gjennom noen av verdens største reklamebyråer.

Det var stående ovasjoner da Erik Almås vant prisen som årets fotograf under NLF i Kristiansund.


2016 Vibram Fivefingers Furoshiki All Black Herre Running Sko Outlet Norge
2016 Vibram Fivefingers Furoshiki All Black Herre Running Sko Outlet Norge
Avdeling i New York
Den ettertraktete fotografen har gjort San Francisco til sitt hjem, og har åpnet avdelingskontor i New York. I tillegg til å ha en imponerende kundeliste, har han også en svært god merittliste. I år vant han tittelen «Best Commercial Photographer» i «(F) Awards» og hadde bilder i siste Sports Illustrated Swimsuit Edition. Videre fotograferte han American Airlines nye «look» og Absolut Vodkas siste kampanje.