2017 Online Nike Air Jordan 28

KjøpNike Air Jordan 28 Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

– We love you, Bo Kaspers! Med denne hyllesten kunne man trygt konkludere med at de svenske jazzrockerne tok publikum med storm under fredagens konsert på Hvalstrandfestivalen.

2017 Online Nike Air Jordan 28, Ut i et par låter under konserten til Bo Kaspers Orkester, våkner endelig publikum på Hvalstrandfestivalen til live. Kan det skyldes at det ennå er en litt tidlig fredagskveld, eller at det var Bjørn Eidsvåg sin

«sovetime» som var årsaken til en litt treg start for bandet? Tror mange kan si seg enige i at man kan skylde på at Eidsvåg ble kjedelig. Før svenske Bo Kaspers entret scenen, var det nemlig den anerkjente artisten fra Sauda som dro i gang debutfestivalen på Hvalstrand. Sett og hørt det før, kan man si det?

2017 Online Nike Air Jordan 28 Publikum har nok godt av et artistbytte på dette tidspunktet; dersom de ikke ønsker å ligge langflate og snorkende på gressplenen resten av denne fredagskvelden.

Snart 20-Ã¥rsjubileum
Bo Kaspers orkester ble dannet i 1991 i Stockholm. Bandet består i dag av Bo Kasper Sundström – sang og gitar, Fredrik Dahl – trommer, Michael Malmgren – bass, Mats Schubert – piano og gitar, og Robert Östlund – gitar. Denne svenske, jazzrockegruppen med latinamerikanske rytmer, albumdebuterte i 1993 med «Söndag i sängen», og fikk sitt gjennombrudd i Norge med radiohiten «Hon är så söt», fra albumet «På hotell» i 1994.

Og nå, nesten 20 år etter, står de på scenen på Hvalstrand Bad og har hele befolkningen i sin hule hånd. Publikum synger med, danser og ser ut til å storkose seg i ettermiddagssolen.

RÃ¥ energi
Bo Kaspers Orkester har med seg fenomenale blåsere, som gir absolutt alt til sitt publikum. Det er vakkert, skjønt, skjørt og stemningsfullt på et høyt kunstnerisk nivå.

2017 Online Nike Air Jordan 28 Man kan tydelig se at musikerne er glade i jobben sin. Gutta virkelig koser seg på scenen. Sundstöm hopper og svinger seg i mellom strofene, og gir all energi til Hvalstrand Bad. Publikum står velvillig og tar i mot; med hender i været, vuggende ølkrus og mange gode smil om munnen. Ja, for under denne konserten har de har virkelig flere grunner til å smile. Bandet spiller godlåter som blant annet «Festen»,

«Du och Jag», «Jag är vacker ikväll», som er med på å gjøre konserten enda bedre og mer funky. Videre spilles «Hold dig til den du har»,  hvor blåseren nok en gang viser at han kan jobben sin, og hvor trommis Dahl drar i gang frekke trommegroov. For en stemning, og for et show!

Siste sang ut i kveld fra Bo Kaspers Orkester, er «I samme bil», og de tilreisende kunne ikke få en bedre avslutning fra bandet.


2017 Peoples Sko Of Italy Superga Black Herre Sko Outlet Norge
2017 Peoples Sko Of Italy Superga Black Herre Sko Outlet Norge
2017 Online Nike Air Jordan 28 De aller fleste Plnty snakket med denne kvelden, ønsker Bo Kaspers Orkester hjerteilg velkommen igjen til deres naboland!