2017 Online Nike Air Huarache Utility

KjøpNike Air Huarache Utility Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Den norske designeren Veronica B. Vallenes gir deg muligheten til å være med på å bestemme hva som skal bli vårens ultimate limited edition-plagg. Vi møtte henne under åpningen av hennes Temporary Brand Store på Aker Brygge. 

2017 Online Nike Air Huarache Utility, LES OGSÅ: Kommentar: Den norske moteuka var ikke død

– Setter norsk mote på kartet

Veronica B. Vallenes var en av designerne som viste under den nye, norske moteuka Oslo Runway tidligere i vår. En rekke high-end varemagasiner stilte seg bak moteinitiativet, blant dem bydelen Aker Brygge som innledet et samarbeid med Veronica B. Vallenes.

2017 Online Nike Air Huarache Utility – Jeg er så fornøyd med samarbeidet. Aker Brygge ønsket ikke bare en logo, de ville ha et skikkelig samarbeid. Det er både inspirerende og utrolig gøy, og har gjort mye for merket, sier Veronica til VIXEN.

LES OGSÃ…: Dette mener designerne om den nye, norske moteuka

– Det finnes mange inspirerende og talentfulle designere innen motebransjen. En av dem er kritikerroste Veronica B.Vallenes. Hun bidrar til et seriøst og etterlenget løft, og er med på å sette norsk mote på kartet. Nå ønsker vi å gjøre det samme for henne, sier Mim Stang, Marketing & Community Manager på Aker Brygge om samarbeidet.

Unike designskisser

Som et resultat av samarbeidet åpner nå en Temporary Brand Store på Aker Brygge som blant annet showcaser fem unike designskisser signert Veronica B. Vallenes inspirert av det nyoppussede området. En av disse skissene skal stemmes frem til å bli et eksklusivt plagg som kun vil bli produsert i 50 eksemplarer. Plaggene vil være nummerert, og selges hos utvalgte butikker på Aker Brygge. I butikken er en utstilling av designprosessen og skissene til de fem plaggene, i tillegg til plagg fra SS16-kolleksjonen og designerplagg som ikke tidligere har blitt produsert.

2017 Online Nike Air Huarache Utility – Inspirasjonen til skissene har jeg hentet fra ulike deler av brygga og både bygninger og mennesker har påvirket prosessen. Jeg har selvsagt en personlig favoritt, men jeg gleder meg til å se hvilket plagg som står igjen til slutt, sier Veronica til VIXEN. 

Kan du avsløre din personlige favoritt?

– Jeg veksler selv mellom sølvbuksen og plissékjolen de kan begge bli kule plagg. Sølvbuksen er noe litt annet enn hva jeg har gjort tidligere, mens kjolen er både klassisk og elegant.

2017 Online Nike Air Huarache Utility LES OGSÃ…: Mote-Norge: Dette betyr Oslo Runway

Roser Oslo Runway

Veronica B. Vallens AW16-kolleksjon som ble vist under Oslo Runway har høstet ros fra en samlet motepresse. Selv sier Veronica følgende om kolleksjonen:

– Min signatur kommer godt frem i kolleksjonen som er en miks av parisisk eleganse og nordisk minimalisme.  Det er to ting jeg alltid designer ut i fra: laidback eleganse og effortless cool. 

Oslo Runway-visningen var designerens første fulle visning av en ny kolleksjon i Norge etter å ha bygd seg opp et internasjonalt fotfeste gjennom moteuker i blant annet København og Milano.

– Jeg har hatt lyst til å vise i Norge i lang tid, men har ikke funnet riktig plattform. Det var utrolig gøy å vise på en så profesjonell arena som Oslo Runway, som har klart å bevise det som også var intensjonen, nemlig å skape en arena for norsk mote som folk kan være stolte av, avslutter Veronica.

LES OGSÃ…: Dette mener norske motepersonligheter om sesongens Oslo Runway

Se alle designerskissene og stem på din favoritt her. Kun ett plagg skal lages i virkeligheten og det kan du vinne. 

Butikken i Jenny Hemstads gate på Aker Brygge åpnet 14.mars og holder åpnet til 16.april. 


2016 Nike Kyrie 2 II Sneakers
2016 Nike Kyrie 2 II Sneakers"Olympic"Red Gold Herre Basketball Sko 819583010 Norge