2017 Online Nike Air Huarache Light

KjøpNike Air Huarache Light Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

De dårlige nyhetene står i kø for dansk mote om dagen. Ikke lenge etter at det ble kjent at Bruuns Bazaar lukker dørene etter 22 år, er det nå high street-kjeden Moss Copenhagen som må levere sin konkurserklæring. 

2017 Online Nike Air Huarache Light, LES OGSÅ: 7 danske motebloggere du bør følge

Stort underskudd

Bakgrunnen for konkursen er at Moss Copenhagen ikke tidlig nok ansatte en ledelse for å få styr på økonomien og bedriften. I tillegg ble det fokusert for mye på prosjekter som ikke hadde noe kjerneforretningen å gjøre, heter det i en pressemelding fra Anders Freund, Administrende direktør i Moss Copenhagen.

2017 Online Nike Air Huarache Light Til tross for sunn drift av alle butikker har Moss Copenhagen skapt et stort underskudd, og er derfor gått konkurs. 

Gjenoppstår

Det er derimot ikke enden på visa for det danske merket, som gjenoppstår umiddelbart i en ny konstruksjon og med ny ledelse.

LES OGSÅ: Du vil ikke tro hvem som er med i denne Alexander Wang-kampanjen

Nå vil vi tilbake til kjerneforretningen der vi fokuserer på det vi er aller best på, nemlig moteplagg til jenter , heter det i pressemeldingen. 

Trend

2017 Online Nike Air Huarache Light Det er ingen hemmelighet at det er tøffe tider i motebransjen om dagen.

Moss Copenhagen sin konkurs føyer seg inn i rekken av danske motehus som lukker dørene i løpet av kort tid, etter både Wackerhaus og Bruuns Bazaar.

I fjor ble det også kjent at det kontroversielle motemerket American Apparel begjærte seg konkurs.


2016 Nike Kyrie 2
2016 Nike Kyrie 2"Inferno"Bright Crimson/Atomic Orange-Black Dame Basketball Sko Sale Norge
2017 Online Nike Air Huarache Light LES OGSÃ…: Sjekk danskenes gigantiske moteparadis