2017 Online Nike Air Force One

KjøpNike Air Force One Online Australia, Mens Nike Shox R4 Kvinners Nike Shox OzWomen sin Nike Shox kvinners Nike Shox levere Nike Shox oz gjennomgang Oz.

Tilhørerskaren ble større etter at punkrock-gruppa FANT kastet inn håndklet. Den 23. august spiller de på Sunday Classics på The Cross Roads Club, og har fått med seg vokalisten i punkblues-bandet Quarter Wolf, Marius Kromvoll.

2017 Online Nike Air Force One, I likhet med det legendariske skapunkbandet Operation Ivy, har den norske pønk-på-norsk-trioen FANT fått en voksende tilhengerskare etter at de kastet inn håndkleet for noen år siden. Nå er de tilbake i sin opprinnelige form – om enn kun for én kveld.

FANT: Daniel Thorstensen, Pål Kværnerud og Svein Røe

2017 Online Nike Air Force One Operation Ivys «Energy»
Søndag 23. august skal de nemlig spille hele sitt favorittalbum, Operation Ivys «Energy», som første band ut i Crossroads’ Sunday Classics-serie.

Sunday Classics foregår i The Crossroad Club sine lokaler i Maridalsveien 3 i Oslo, like i nærheten av musikkscenen Blå.

Illustrasjon: Jamieson Pothecary

Sjel i gamle bryggerilokaler
– Det er masse sjel i veggene til The Crossroad Club, mener de som står bak etablissementet i det forhenværende Ringnes bryggeri, hvor både Selters og Solo ble produsert frem til 1917, og kommunen kjøpte anlegget.

2017 Online Nike Air Force One Bryggeriet, som ble etablert i 1855 ble startet under navnet Christiania bryggeri, og ble gradvis utvidet til et av de største og mest moderne bryggeriene i Christiania, under bryggerimester Stensersen. Her fikk Ringnes-brødrene opplæring i bryggerifaget før de startet for seg selv i 1877 og samlet virksomheten ved å kjøpe opp tomtene mellom Maridalsveien og Brenneriveien.

Foto: Eirik Aspaas

Gratis for publikum
I dag er det musikken som regjerer på gamle bryggeritomter, og ikke minst Sunday Classics, som er gratis for publikum. Her kan band fremføre sine favorittalbum live for publikum.

2017 Online Nike Air Force One FANT har fått med seg vokalist og gitarist i punkblues-duoen Quarter Wolf, Marius Kromvoll.

Spilte Fant i kjelleren på Blitz
– Jeg gleder meg veldig til å synge med favorittbandet mitt. På 90-tallet pleide jeg og Daniel (frontfigur i FANT, red. anm.) å spille nettopp disse låtene i kjellern på Blitz, så dette blir jævlig gøy, forteller Kromvoll til Plnty.


Bli med i kulissene og hør biter av en øvingssession her.

– Operation Ivy- plata sto på repeat gjennom hele ungdomsskolen og videregående, så denne kan jeg inn og ut.

En kul kveld for alle fans
Som bassist Svein pleier å si: «Du og Daniel har jo mastergrad i Op. Ivy». Så dette blir en kul kveld for alle fans av det legendariske bandet, hvis medlemmer seinere skulle danne Rancid. Vi håper å se mange gode, gamle venner på Crossroads, forteller Marius, som gleder seg enormt til kvelden og ønsker alle nye og gamle tilhørere velkommen.


Nike Air Max 2016 GS Black Grey Kids Running Sko Online Outlet 806771-003 Norge
Nike Air Max 2016 GS Black Grey Kids Running Sko Online Outlet 806771-003 Norge
Videre program for The Crossroads Club